Bedankt!

wrapper2

wrapper

21 dagen lang kregen alle deelnemers elke dag een mailtje met recepten, tips, gezondheidsinfo en kleine verrassingen die het hen zo makkelijk mogelijk moesten maken om plantaardig te eten. We werkten in vier fases: eerst kwam melk aan de beurt, daarna kaas, later vegan @home en de laatste vijf dagen tenslotte 100% vegan.

 

Bij de lancering op 1 november mochten we onder andere langsgaan bij Q-music en Studio Brussel en we kregen de steun van zanger Wannes Cappelle en actrices Barbara Sarafian en Joy Anna Thielemans.

 

"Ik ben enorm blij dat ik deze challenge heb meegedaan: ik heb er enorm veel uit geleerd, mijn energieniveau ging omhoog en mijn migraine werd minder. En ik heb nog nooit zoveel thuis gekookt. Mijn liefde en de rust die ik vind door te koken zijn door deze challenge meer dan ooit terug, dat is een zalig gevoel.", aldus Joy.

 

Ook van andere deelnemers kregen we hartverwarmende reacties:
"Ik vind jullie #easyvegan actie echt goed!!! heel duidelijk en leerrijk en vooral laagdrempelig. Ik weet zelf het een en ander over vegan food, maar ik heb weeral wat bijgeleerd en de recepten geven telkens inspiratie."

 

"Héél fijn om te zien dat er zoveel mensen meedoen!!! Zelf doe ik ook mee, gezien ik niet volledig veganistisch at, maar het nu wel wil proberen. De mailtjes zijn een goede motivatie."

 

"Ik wil jullie proficiat wensen met de manier waarop jullie actie voeren om ons enthousiast te maken. Ik heb ondertussen al heel wat inspiratie opgedaan. Nog veel succes!"

 

"Vind jullie info fantastisch en heb me vandaag geabonneerd op het EVA Magazine. Hartelijk bedankt voor jullie vruchtbare werk!"

 

Bedankt allemaal, we blozen van zoveel liefde :-).

 

Maar hier stopt het niet.
Zou het niet fantastisch zijn als er bij de volgende editie dubbel zoveel mensen meedoen? Zodat iedereen ontdekt hoe makkelijk en lekker het is om vegan te eten. Als de vraag naar vegan producten groter wordt, spelen de producenten hier ook op in. Dan groeit het aanbod en de keuzemogelijkheden, dan wordt het pas echt makkelijk om plantaardig te eten.

 

Help ons om dat te bereiken door een gift te doen.

 

Je kunt hier online doneren of overschrijven op:

 

IBAN: BE 53 5230 8011 0153
BIC: TRIOBEBB
Vermeld ‘gift’ als mededeling.

 

Giften aan EVA zijn fiscaal aftrekbaar vanaf € 40. Via de belastingen recupereer je 45 % van jouw gift.

22/11/2016

Verticale tabs