Bedankt!

wrapper2

wrapper

Bedankt. Dat is het eerste wat we tegen iedereen willen zeggen die van onze verjaardag - ondanks corona- zo’n geweldig feest heeft gemaakt. Bedankt aan de VIP’s die tijd vrijmaakten om te dineren, bedankt aan alle mensen die iets gaven om te veilen, bedankt aan iedereen die heeft geboden, bedankt aan de mensen die een verjaardagsgift deden en bedankt aan jullie allemaal om de actie te delen. Hopelijk kunnen we volgend jaar alsnog een groot feest organiseren om samen te eten en te vieren.

Dinners

Alle deelnemers aan onze digitale diners waren unaniem: het was geweldig interessant! Zowel de VIP’s als de winnaars van de veiling vertelden ons na afloop dat de gesprekken boeiend waren en het eten van Ekomenu heerlijk.
Er werden zelfs al afspraken gemaakt om hier meer mee te doen en deze gesprekken uit te breiden met andere gesprekspartners, organisaties en ondernemers. Wordt dus heel waarschijnlijk vervolgd.

"ik bedenk me vandaag meer dan ooit dat
samen werken de sleutel is.
partnerships uitspreken.
beseffen wat andermans doel is en zien hoe we mekaar daar in kunnen helpen.
call on me.
dank je voor jullie werk."

  • Murielle Scherre
De Veilige Veiling

Ook onze veiling was een succes. Dankzij de steun van tientallen enthousiaste ondernemers, restaurants, kookworkshopgevers, yogaleraars, winkels, vakantiehuizen, …. werden er fantastische dingen aangeboden in de veiling. Er werd dan ook enthousiast geboden. De Veilige Veiling bracht bijna 2500 euro op!

Naar meer diversiteit in de volgende 20 jaar

Onze Veilige Veiling, de Very Interesting Dinners en de verjaardagsgiften zorgden ervoor dat we 5000 euro inzamelden. Geld dat we heel erg goed kunnen gebruiken om de wereld plantaardig en dus veiliger, beter en gezonder te maken.
Heel concreet zal dit geld gebruikt worden om onze werking diverser te maken. Wij willen de komende jaren het veggie verhaal doen groeien door er een verhaal van te maken dat door een grote, diverse groep mensen wordt gedeeld en wordt verteld. In ons nieuwe beleidsplan is dat een van onze belangrijkste doelstellingen. De actualiteit leert ons dat het de juiste keuze was om hierop in te zetten.

Wil je ons meehelpen om dit te realiseren? Je kan nog altijd een gift doen en zo onze werking steunen.
Giften vanaf 40 euro zijn in 2020 uitzonderlijk voor 60 % fiscaal aftrekbaar (i.p.v 45 %).

17/06/2020

Verticale tabs