Ben jij klaar voor de VeggieChallenge in maart?

wrapper2

wrapper

Ik wilde al langer meer veggie eten. De VeggieChallenge gaf me het duwtje in de rug dat ik nodig had. Leuk dat je weet dat je niet de enige bent, dat werkt voor mij motiverend. - Elien, deelnemer VeggieChallenge 2021

Kies jouw challenge!

Vanaf 1 maart is het weer zover! Dan gaan tienduizenden Belgen opnieuw de uitdaging aan om één maand lang zo plantaardig mogelijk te eten. Flexi, veggie of vegan? Je kiest jouw uitdaging zelf!

Alle deelnemers ontvangen de hele maand maart nieuwsbrieven vol tips, productinformatie, gezondheidsweetjes en natuurlijk een heleboel eenvoudige, lekkere recepten. Volg een kookworkshop, maak kennis met de andere deelnemers via de online community en live events, en stel je vragen aan onze diëtiste Evelyne Mertens. En we kunnen alvast verklappen dat er dit jaar meer prijzen dan ooit te winnen vallen!

Waarom meedoen?

Eén maand (meer) plantaardig eten, heeft tal van voordelen. Uiteraard in de eerste plaats voor je eigen gezondheid, maar ook voor het milieu en de dieren. Als 50.000 Belgen 31 dagen veggie eten, dan besparen we 950.000 kg CO2, 1.450.000.000 liter water en 100.000 dierenlevens. Lees hier meer over alle voordelen van meer veggie op je bord.

Doe het samen!

De VeggieChallenge is een internationale campagne in samenwerking met ProVeg International. In totaal namen al meer dan 400.000 mensen deel aan de campagne, waaronder bijna 40.000 Belgen. Voor deze derde editie mikken we zelfs op 50.000 deelnemers in België.

SCHRIJF JE NU GRATIS IN

Campagne met de steun van

onze hoofdpartners Colruyt Group en Garden Gourmet
en onze partners Alpro, Iglo Green Cuisine, Céréal Bio, Lima, LA William en Violife.

Doe mee!

Schrijf je in om de recepten en nieuwsbrieven te ontvangen en kans te maken op leuke prijzen!

21/01/2022

Verticale tabs