Bestel je vegan scheurkalender 2022 met korting!

wrapper2

wrapper

'Lekker plantaardig' scheurkalender

Lekker Plantaardig is de allereerste vegan scheurkalender met 260 plantaardige recepten. Daarnaast vind je elk weekend interessante informatie over gezonde en plantaardige voeding, aangevuld met leuke weetjes over veggie, vegan, vlees, vis en zuivel.

Dat is leuke inspiratie voor ervaren vegetariërs en veganisten, maar zeker ook handig voor mensen die vlees en vis af en toe willen afwisselen met een lekkere plantaardige maaltijd. Lekker Plantaardig laat de lezer op een laagdrempelige manier kennismaken met veganistische voeding en een gezonde levensstijl. Door plantaardig te eten, zorg je niet alleen voor een gezonde maaltijd voor het hele gezin, je vermindert bovendien het dierenleed en de uitstoot van broeikasgassen en helpt zo mee aan een betere wereld!

De vele lekkere recepten zijn niet alleen duurzaam omdat ze geen vis, vlees of andere dierlijke ingrediënten bevatten, ze zijn ook afgestemd op de Belgische moestuinen. Zo komen de meeste ingrediënten uit België en zijn er zoveel mogelijk groenten en fruit uit het seizoen gekozen.

Deze scheurkalender is CO2-neutraal geproduceerd door inkoop van Europese groene stroom en compensatie van de resterende CO2-uitstoot. De omslag is van papier uit verantwoord beheerde bossen en productieafval van papier en karton wordt aangeboden voor recycling.

Bestel je exemplaar met EVA-korting!

Bestel je exemplaar en krijg 15% korting met de code "LEKKERPLANTAARDIGEVA"
(Code geldig tot 1 januari 2022, meerdere keren te gebruiken.)

21/09/2021

Verticale tabs