Bezoek EVA op Horeca Expo 2018

wrapper2

wrapper

Horeca Expo

Vanaf 18 november is het weer zover. Dan strijkt de beurs voor de Vlaamse horeca en grootkeukens Horeca Expo neer in Fladers Expo Gent. Op donderdag 22 november is EVA er ook bij met drie kookdemo's van ervaren chefs. Zij zullen grootkeukens, horeca en leerkrachten van hotelscholen laten zien én proeven dat de plantaardige keuken net zo veelzijdig en lekker is. Want de vraag naar lekker plantaardig eten op restaurant stijgt met de dag.

Op het menu

Tussen 12u en 14u geeft EVA aansluitend drie kookdemo's:

  • Demo 1: veggie voor cateraars (voor grootkeuken en cateringmedewerkers) - Ann Veeckman
  • Demo 2: Try Vegan voor cateraars (voor grootkeuken en cateringmedewerkers) - Ann Veeckman.
    Testimonial van contractcateraar(s) die deelgenomen hebben aan Try Vegan
  • Demo 3: Vegucation (voor horeca-chefs en hotelschoolleerkrachten) - Kris De Roy van Hofke van Bazel

Om 14u is er een netwerkmoment.

De kookdemo's vinden plaats in de demokeuken van hal 8.
Meer informatie over inschrijvingen en toegangtickets volgt.

Partners

De kookdemo's op Horeca Expo worden mede mogelijk gemaakt door Alpro, Verstegen en Bonduelle.

Bezoek EVA op Horeca Expo

Op Horeca Expo wil EVA vzw bestaande en toekomstige chefs uit de horeca inspireren om meer veggie op de kaart te zetten. Kom op donderdag 22 november kijken naar de verschillende demo's van onze gastchefs Ann Veeckman en Kris De Roy.

Wie inschrijft vóór 15 november ontvangt een gratis toegangsticket voor Horeca Expo op donderdag 22 november 2018, zolang de voorraad strekt. De kookdemo's vinden doorlopend plaats op donderdag 22 november van 12u tot 14u. Aansluitend bent u welkom op het netwerkevent tot 14u30. U vindt ons aan de ingang van hal 8.


We voorzien één toegangsticket per inschrijving. U kunt slechts éénmaal inschrijven.
27/09/2018