Chili voor Willy was een succes, merci!

wrapper2

wrapper

Chili voor Willy was een succes!

Bedankt iedereen om van de tweede editie van chili voor Willy zo’n succes te maken!
We zamelden meer dan 8500 euro in via het online platform, met ongeveer 850 porties chili. Als we daar nog alle giften en opbrengsten naast het platform bij tellen, zitten we over de 9000 euro. Dit is geweldig!

Dikke merci aan ...
... alle lokale vrijwilligers die take aways organiseerden.
... iedereen die een etentje of take away thuis organiseerde.
... iedereen die een portie chili bestelde en opsmulde.
... iedereen die een gift deed.

Bedankt ook aan alle lokale sponsors die steunden met ingrediënten voor de etentjes van lokale groepen. En bedankt aan Verstegen en Greenway voor de sponsoring van chili-kruiden en vegan gehakt.

Wat gebeurt er met de opbrengst?

De opbrengst van chili voor Willy gaat naar de werking van EVA vzw. We willen dit geld onder andere gebruiken om meer deelnemers te werven voor de VeggieChallenge. Zo kunnen we hen een maand lang stimuleren om plantaardig te eten. 90% van de deelnemers van de VeggieChallenge eet ook na de challenge meer plantaardig, dus ze veranderen hun eetgewoonten op lange termijn. Zo sparen we het leven van duizenden varkens zoals Willy!

Maar naast de middelen die deze actie opleverde, bracht het ook mensen samen om vegan te koken, wat voor ons ook heel belangrijk is. Want samen eten verbindt. En het toonde ook weer aan hoe makkelijk en lekker het is om plantaardig te koken en eten. Dus merci iedereen, voor deze hartverwarmende actie.

Geen fan van chili, maar wel van Willy?

Je kan nog altijd een gift doen en helpen om de doelstelling van 10 000 euro te behalen. Giften vanaf € 40 zijn fiscaal aftrekbaar. In 2020 krijg je zelfs 60% van je gift terug. Je kan hier online doneren of overschijven via:
EVA vzw
IBAN: BE53 5230 8011 0153
BIC: TRIOBEBB
Vermeld de mededeling 'gift chili voor Willy'.

05/10/2020

Verticale tabs