De beste artikels van 2021

wrapper2

wrapper

3. Eindejaarsfeesten zonder beesten
De top 3 openen we feestelijk met een zeer praktisch artikel. Want eigenlijk is het niet moeilijk om het voorbije jaar te vieren op een plantaardige manier. EVA bundelde zo veel mogelijk plaatsen waar je een vegan menu kan afhalen en we deden ook suggesties voor een menu om zelf te koken zonder beesten pijn te doen. Dat konden jullie duidelijk smaken!

2. Plantaardige zink- en seleniumbronnen tegen covid
Onze gezondheid is meer dan ooit belangrijk geweest dit jaar. Toen Gentse onderzoekers ontdekten dat de mineralen zink en selenium een beschermende werking hebben tegenover corona, meldden verschillende media dat die mineralen vooral te vinden zijn in vlees en vis. Het was onze plicht om in te grijpen en daarop aan te vullen dat je zink en selenium ook perfect uit plantaardige bronnen kan halen. Gezondheid!

1. Waar vind ik vegan gebak?
Het best gelezen artikel dit jaar is er een van 2016! Dat hoeft niet te verbazen, want de pagina vermeldt elke plaats waar je vegan gebak kan vinden. Zijn we niet allemaal zoetekauwen? Koffiehuizen en bakkerijen zijn er gelukkig over het hele land te vinden. We updaten het artikel ook regelmatig, dus mocht je er nog niet tussen staan, laat het ons gerust weten!

DOE EEN GIFT

Dit was allemaal enkel mogelijk dankzij jullie steun, bedankt daarvoor! Wil je EVA vzw nog een extra duwtje in de rug geven om in de toekomst ook van praktische tips en het heetste plantaardige nieuws te kunnen genieten?

Doe een gift via evavzw.be/doe-een-gift of schrijf over op:
IBAN: BE 53 5230 8011 0153
BIC: TRIOBEBB
Vermeld ‘gift’ als mededeling.
Giften aan EVA zijn fiscaal aftrekbaar vanaf € 40.

31/12/2021

Verticale tabs