De eerste editie van de International V-Label Awards komt eraan!

wrapper2

wrapper

Voor de eerste keer lanceert het V-Label international een prijsuitreiking: de International V-Label Awards. Producenten die het keurmerk dragen kunnen zich kandidaat stellen met hun vegan producten!

De International V-Label Awards: een nieuw initiatief om vegan producten extra in de kijker te zetten!

Het V-Label is al jaren de marktleider van vegan producten. Uit een recente enquête bleek nogmaals het belang van het label, en hoe groot het vertrouwen bij de consument is. Dat er ook nog eens heel véél producten zijn die het label dragen én die geweldig zijn, wilt het V-Label nu internationaal in de kijker zetten door het uitreiken van Awards. Er zijn maar liefst 9 categorieën waar deelnemende producenten hun product voor kunnen inschrijven.

Via onze eigen kanalen van het V-Label en via onze partners, zal er uitgebreid gecommuniceerd worden over de Awards: je behaalt er als producent dus ongetwijfeld veel PR mee. Een mooie kans dus om zowel de V-Label producten als de waarden van jullie bedrijf onder de aandacht te brengen, maar ook jullie benadering van productinnovatie, duurzaamheid en een positieve sociale impact. De finalisten en winnaars van de Awards zullen hierover kunnen communiceren met een logo, speciaal ontworpen voor de gelegenheid.

Je maakt kans op een gratis V-Label licentie, gedurende een volledig jaar, een mediapakket om je succes nog meer in de kijker te zetten, trofeeën, extra communicatie op onze website voor de producten én zelfs 500 euro om te doneren aan een goed doel.

Hoe kan je deelnemen?

Je kan via de website makkelijk je kandidatuur indienen, voor het product waarmee jij graag kans wilt maken op een award. Er zijn 9 verschillende categorieën waaraan je V-Label producten kunnen deelnemen, één categorie laat zelfs vegan producten toe die het V-Label niét dragen. Dit kan tot 31 juli 2021. De finalisten worden in oktober 2021 bekendgemaakt, nadat de jury haar definitieve shortlist heeft gemaakt. De winnaars worden bekendgemaakt tijdens de virtuele prijsuitreiking in november 2021. De Awards omvatten ook een stemronde voor het publiek en een speciale prijs die wordt uitgereikt door een panel van influencers.

Benieuwd?

Meer info vind je terug op de website van de International V-Label Awards. Daar kan je je ook inschrijven met je V-Label producten.

Nog geen V-Label op je product? Via de website kan je een aanvraag indienen.

21/06/2021

Verticale tabs