De Langste Veggietafel Mechelen 2016

wrapper2

wrapper

Om 17u30 werd de achtste editie van de Langste Veggietafel officieel geopend door Myriam de bellevrouw. Al snel stroomden de mensen toe en raakten de tafeltjes gevuld. Je kon zelf je afvalarme picknick meenemen of iets kopen aan een van de eetstandjes en er was randanimatie voor groot en klein.

Een tiental mensen konden genieten van een VIP-behandeling. De voorbije maand namen zij deel aan een wedstrijd en aten veggie bij een van de deelnemende restaurants. Pieter-Jan Lint van Intuitive Cooking verwende hen met een plantaardig menu en aangepaste wijnen. De vrijwilligers van EVA Mechelen zorgden voor de bediening en Bio-Planet sponsorde de ingrediënten.

Het was zeker een geslaagde editie, heel wat mensen konden weer genieten van een lekkere veggie maaltijd en inspiratie opdoen voor nieuwe recepten. De Langste Veggietafel is ondertussen een vaste waarde voor de Mechelaars, meer en meer restaurants doen mee met de actie en binnenkort opent het eerste volledige veggie restaurant in Mechelen!

08/04/2016

Verticale tabs