De nieuwste V-Label producten

wrapper2

wrapper

BonRill salades

De Veggie Sea Salad kwam al eens piepen in onze V-Label nieuwtjes en ongetwijfeld heb je als vegetariër (of flexitariër) dit heerlijk duurzame alternatief voor krabsalade al ontdekt. Maar het BonRill team ging voor een uitgebreid gamma, en ze hebben nu ook een heerlijke vegan préparé! Op basis van oesterzwammen maken ze verschillende smeersalades die een geweldig lekker alternatief bieden voor je favoriete klassiekers. Préparé? Check. Tonijnsalade? Check. Kipcurry? Check. Krabsalade? Check. Op die manier focussen ze niet enkel op vegetariërs of veganisten, maar hopen ze ook de flexitariër te overtuigen met de smaken en duurzaamheid van hun salades.

Benieuwd? Je vindt hun Veggie aanbod terug in de Spar winkels. Hun vegan préparé vind je bij Colruyt.

Biosolis Organic Sun Care

Het is warm, het wordt nog warmer, en ook vegans zijn helaas niet immuun aan de straffe zonnestralen. Zin om je knappe snoetje te beschermen tegen al die UV, maar geen zin in smerige, dieronvriendelijke boel? Héél goed nieuws dan, want bijna het volledige gamma van Biosolis behaalde het V-Label. Joepie! Ongegeneerd zonnen nu (maar blijf voorzichtig, en drink vooral genoeg water).

King Monty Chocolade

Wil je in je bubbel graag aperitieven, of je depressieve gevoelens helemaal wegeten met chocolade, maar ben je bang om een tablet te delen? Geen paniek! King Monty heeft geweldig leuke "chocolade sticks", die je makkelijk covid-proof kan degusteren en verorberen. He-le-maal vegan, helemaal lekker! Oh ja.

Besluit je toch 'm op een spurtje te zetten naar het buitenland? Dan hebben ze ook handige snacks voor onderweg (of voor in je zetel, tijdens de twee weken quarantaine na het terugkeren, ook tof).

Solbio: natuurlijke verzorging voor je toilet

Iets minder glamoureus misschien, maar daarom niet minder belangrijk: het verzorgen van je toilet tijdens je campingtrip.

Wist je dat de natuurlijke producten van Solbio nu ook het V-Label dragen? Gedaan met vieze chemicaliën in je kampingtoilet! Nu enkel nog andere vieze dingen... maar wel vegan.

Het V-Label op jouw product?

Het V-Label is een internationaal (h)erkend én geregistreerd label: het mag dus niet zonder licentie gebruikt worden.
Ben je geïnteresseerd om het label ook op jouw veggie of vegan product te zetten? Neem een kijkje op onze website en vraag jouw offerte aan.

06/08/2020

Verticale tabs