De nieuwste V-Label producten

wrapper2

wrapper

Jerom Winery - vegan Belgische wijn

Zin in een lekkere vegan schuimwijn, maar heb je nog niet helemaal je goesting gevonden? Misschien zijn de wijnen van Jerom Winery wel iets voor jou. Heerlijk in de (na)zomer, gelabeld door ons én van Belgische bodem en makelarij. Oh ja! En als het lokale en vegan aspect je nog niet overtuigd hebben, dan kunnen de namen het misschien wel: La Vie en Rose en Bittersweet Symphony. Je kan ook kiezen tussen methodes ‘rébelle’, ‘silencieuse’ en ‘gazeuse’. Wij zijn verkocht (en mogelijk al lichtjes in de wind)!

Benieuwd naar de wijnen, en het mooie verhaal en de familietraditie die schuilen achter deze heerlijke flessen? Lees meer over Jeroen, Jytte en Ghislain op de website van Jerom Winery en ontdek er ook hun leuke aanbod wijndegustaties.

Lidl’s veggie en vegan aanbod vleesvervangers

We zijn waarschijnlijk erg optimistisch als we nog hopen dat er dit jaar nog een barbecue in gang wordt gestoken, maar hoop doet leven zeggen we nu eenmaal. En ook een winter-BBQ heeft zo z'n charmes!
Op zoek naar een heerlijke veggie optie die niet te duur is? Het aanbod van Lidl is gi-gan-tisch! En bijna alle vegan producten dragen het V-Label. Handig toch? Zo is er bijvoorbeeld The Next Level Burger die je op je grill kan gooien: een heerlijke burger met een vlezig smaakje op basis van tarwe-, soja- en erwteneiwitten. En dat helemaal ‘klimaatneutraal’. Gehakt is er ook, maar dit ligt misschien minder handig op de barbecue…

Let wel op! Lidl verkoopt zowel veggie als vegan producten, check het logo dus altijd goed.

Greenway's aanbod voor meatlovers

Greenway is geen nieuwe speler wanneer het aankomt op lekkere veggie "vleesjes". Met hun uitgebreide aanbod focussen ze niet enkel op de vegetariër of veganist, maar op de flexitariër en zelfs de vleeseter. Schrik daarom niet als hun vervangers nét echt smaken. "Vleesvergeters", zou je bijna durven denken.

Sinds kort dragen hun producten het V-Label! Ontdek hun (vegan) aanbod bij Delhaize.

Nanuk & de BE Cuisine chocomousse

Op zoek naar een heerlijke chocomousse om te serveren als nagerecht, en het liefste ook nog eens vegan? Dan biedt BE Cuisine een oplossing van formaat: een overheerlijke mousse, vrij van eieren, lactose, cholesterol en gluten. Gezonder én lekkerder kan een toetje toch niet meer worden? Getest (en nog eens getest, en nog eens getest) en goedgekeurd door het EVA-team.

Deze lekkernij staat ter beschikking van grootkeukens en horeca, en kan je terugvinden bij Metro. Maar ook als gewone consument kan je daar misschien een stapje in de winkel wagen om deze vegan verwennerij te scoren?

Het V-Label op jouw product?

Het V-Label is een internationaal (h)erkend én geregistreerd label: het mag dus niet zonder licentie gebruikt worden.
Ben je geïnteresseerd om het label ook op jouw veggie of vegan product te zetten? Neem een kijkje op onze website en vraag jouw offerte aan.

28/09/2020

Verticale tabs