De nieuwste V-Label producten

wrapper2

wrapper

Veggie hot rolls van VSH

Dit is ongetwijfeld één van onze meest lokale lekkernijen! In Gent vind je deze overheerlijke vegrolls terug. Met een Oosterse en Westerse mix zorgen deze vegetarische kroketten voor de ideale smaakexplosie in je mond. De kroketten zijn gemaakt op basis van pure sojabonen, aardappelen, prei en Indiase specerijen. Dit volledig afgewerkt met een laagje paneermeel. Een ware smaakbom die bij elk gerechtje past!
Veggie én smaakvol … en nu ook verkrijgbaar in allerhande supermarkten, groothandels en privé.

Nats Rawline: raw & vegan cakes

Nathalie werd vegan toen ze 15 jaar was: veel desserts waren er toen nog niet op de markt. Twee jaar geleden werkte ze een eigen kookboek uit en begon ze aan haar eigen lijn gezonde, vegan en rauwe desserts. In samenwerking met Delhaize begon ze Nats Rawline. Rauwe, overheerlijke cakejes die je momenteel onder het Delhaizemerk in zowat elke winkel kan vinden. Binnenkort brengt ze deze 100% bio lekkernijen onder haar eigen merk naar je toe! En wist je dat zelfs Joe & The Juice in verschillende landen haar dessertjes bij een koffie serveren? Zeker testen, deze vegan lekkernijen.

Deze rauwe & vegan cakes vind je terug bij Delhaize. Daar liggen ze onder hun huismerk bij de gebakjes.

Zure vegan snoepjes bij Aldi!

Ja hoor, je leest het goed. Voor alle zoetebekjes onder ons die verlangen naar zo’n goed zuur snoepje, kan je bij Aldi terecht. Daar werden onder het merk “Swing” deze zure tutters gelanceerd. Een leuk idee om tijdens de feestdagen de kleintjes mee te verwennen (maar we staan niet in voor de sugar rush die daarop volgt), of gewoon jezelf. Want dit is toch pure nostalgie, nu in een (h)eerlijk vegan jasje.

Deze gevaarlijke lekkernijen vind je terug in de Aldi winkels.

Basta sia buono Spirulina cracker

Toch eerder op zoek naar een gezond tussendoortje? Basta sia buono, je favoriete Italiaanse plantaardige koekjesmaker, lanceerde onlangs een nieuw product mét spirulina én het V-Label. Het merk koos wederom voor overheerlijke vakmanschap, met een focus op gezond. Zo werd er olijfolie gebruikt en beschikt deze lekkernij over een Nutri-Score A!

Deze geweldige koekjes vind je online bij Basta sia buono zelf (ook in héél leuke cadeauformaten) of in een van de speciaalzaken. Ook bij OHNE verkopen ze deze lekkernijen in bulk.

MAYA seitan

Lust je wel een vleesvervanger, maar heb je nog niet het perfecte alternatief gevonden? Laat je dan verrassen door de heerlijke plantaardige én biologische vleesvervangers van MAYA, een merk dat je ongetwijfeld al kent als je al eens bent gaan snuisteren in de biowinkel. Wist je dat MAYA een Belgisch bedrijf is, met oog voor lokaal? Bewust op alle vlakken! Ontdek het rijke aanbod aan verschillende smaken, formaten en vormen, altijd even lekker, altijd even verantwoord.

Wist je trouwens dat de vegetarische worst van Würst van MAYA is? En dat The Vexican ook heerlijke hapjes maakt met deze Belgische vleesvervangers?

Het V-Label op jouw product?

Het V-Label is een internationaal (h)erkend én geregistreerd label: het mag dus niet zonder licentie gebruikt worden.
Ben je geïnteresseerd om het label ook op jouw veggie of vegan product te zetten? Neem een kijkje op onze website en vraag jouw offerte aan.

19/02/2021

Verticale tabs