De toekomst is groen(te) op Java on the Road

wrapper2

wrapper

Java organiseerde dit voorjaar in plaats van de klassieke beurs drie Java on the Road events. Een dag waarop de klanten van Java kennis kunnen maken met nieuwe producten en bij kunnen leren op het symposium. Een van de talks werd gegeven door Maureen van EVA. Ze belichtte samen met Paul Florizone van Greenway/Chefs Pro Veggie waarom de toekomst veggie is en hoe je dit als cateraar het beste kan aanpakken. Zodat je niet alleen de reeds overtuigde vegetariërs tevreden stelt, maar vooral ook de nog steeds groeiende groep omnivoren die wel eens vaker veggie willen eten.

De talk was slechts een stukje uit het aanbod van EVA voor foodprofs. De aanwezige chefs kregen tips mee op vlak van menuplanning, lekkere producten, smaak geven aan de gerechten en foodcost. Wie de volledige opleiding wenst, kan via mail een theoretische of praktische kookworkshop aanvragen. Meer info vind je ook hier

Tijdens de pauzes kon je twee veggie gerechten proeven bij de stand van Chefs Pro Veggie, het platform waar EVA ook deel van uitmaakt en dat chefs wil inspireren met nieuwe gerechten.

13/06/2018