De warmste week brengt € 7000+ op!

wrapper2

wrapper

2019 wordt het jaar waarin veganisme doorbreekt, voorspellen verschillende media. En ook jullie geloven duidelijk in een plantaardige toekomst. Dankzij de Warmste Week van Studio Brussel haalden jullie meer dan € 7000 op voor EVA!

Eulalie Groosman quizte in de Warmste Week van blokken zo'n 2000 euro bijeen en vertelde intussen ook op nationale tv over EVA en onze werking. Wat een heldin!

Lachen voor het goede doel kon met Salamie Improv, de impro comedy groep waar EVA-collega Fien in speelt. Zoveel plezier (en niet één flauw vleesgrapje) bracht € 232,93 in het laatje.

Cambio schonk in december € 0,75 voor iedere rit aan een van de vier gekozen goede doelen. Jullie stemden massaal voor EVA, en dat leverde een totaalbedrag van € 4800 op!

7000 keer bedankt voor jullie steun en enthousiasme! Dankzij jullie kunnen we een jaar lang extra veel kookworkshops organiseren, recepten ontwikkelen, magazines drukken, grootkeukens begeleiden, campagnes uitwerken, netwerken uitbouwen ...

Doe een gift!

Wil je de plantaardige evolutie helpen versnellen? Doe en gift voor een bedrag naar keuze of word EVA-lid en geniet van tal van voordelen.

07/01/2019

Verticale tabs