Diet Change, Not Climate Change

wrapper2

wrapper

Maandag 1 april startten we met een nieuwe editie van Try Vegan. Een gratis online coachingsprogramma dat mensen inspireert om meer plantaardig te eten. Want minder dierlijke producten eten, is een van de efficiëntste dingen die je zelf kan doen om de klimaatopwarming tegen te gaan.

Ondertussen zijn er 5000 mensen ingeschreven voor deze nieuwe editie. Maar dat mogen er nog veel meer worden. We rekenen daarvoor op de steun van enkele fijne ambassadeurs. Onder andere Clara Cleymans, Manou Cohen, Melanie Goethals, Karolien Olaerts, Stefanie Baert en Tobias Leenaert kwamen op uitnodiging van EVA vzw en BE Vegan van een geweldig driegangendiner proeven bij restaurant Gaston in Gent en beloofden mee reclame te maken voor de goede zaak.

Win een luxe plantaardig etentje

Maar ook jij kan kans maken op een hoogstaand plantaardig diner voor twee personen in het beste groenterestaurant van 2019: Humus x Hortense.

Doe daarvoor mee aan onze Try Vegan wedstrijd.
- Maak een profiel aan met een fijne foto van jezelf terwijl je lekker vegan eet,
- Nodig zoveel mogelijk vrienden, collega’s en familie uit om voor jouw foto te stemmen.

Wie de meeste stemmen verzamelt, wint niet alleen een etentje maar zorgt er zo ook voor dat onze Try Veganboodschap zich verder verspreidt.

Samen kunnen we de wereld diervriendelijker, duurzamer en gezonder maken.

Foto's zijn eigendom van Studio Paus.

28/03/2019

Verticale tabs