Dit was ons EVA wordt ProVeg lanceringsfeest

wrapper2

wrapper

Blije gezichten, ontroerende speeches, lekkere hapjes en een stralende zon. Alle ingrediënten voor een geslaagd EVA-wordt-Proveg-lanceringsfeest waren aanwezig op woensdag 29 juni. In het bijzijn van onze partners, supporters, vrijwilligers, teamleden en enkele ProVeg-collega's blikten we terug op 22 jaar EVA en keken we vooruit naar de toekomst. Bedankt aan iedereen die erbij was en ons de afgelopen jaren gesteund heeft.

Foto's: (c) Denver De Cleer

Restaurant Madonna vormde het prachtige decor voor ons lanceringsfeest.

Heerlijke drankjes en plantaardige hapjes mochten natuurlijk niet ontbreken. En er was zelfs een ProVeg-taart!

Tijd voor de speeches! EVA-oprichter Tobias Leenaert blikte in een ontroerende speech terug op de beginjaren van EVA. AV-lid An Rosiers vertelde aan de hand van een aantal voorwerpen hoe zij veggie de afgelopen jaren zag evolueren van iets eigenaardigs naar het mainstream domein, en bedankt EVA voor de rol die ze daarin gespeeld heeft. Raad van Bestuurslid Jan Orbie zocht zijn heil in de numerologie om de toekomst van onze organisatie te voorspellen (niets dan positieve tekenen!), en Nicoll Peracha verwelkomde België namens ProVeg International in de ProVeg-vloot.

Lachende gezichten en vrolijke gesprekken. Ons feest vormde ook het perfect kader om bij te kletsen met oude bekenden én nieuwe gelijkgestemden te ontmoeten.

Namens het hele ProVeg België-team: van harte bedankt!

Help ons groeien!

Dankzij jouw steun kunnen we onze plantaardige missie sneller verwezenlijken. Word Supporter of steun ons met een gift. Dankjewel!

05/07/2022

Verticale tabs