Dit zijn de ambassadeurs van de VeggieChallenge 2022

wrapper2

wrapper

Met trots stellen we jullie onze ambassadeurs voor de VeggieChallenge 2022 voor!

Zij zien de VeggieChallenge in ieder geval helemaal zitten, en vertellen waarom zij het belangrijk vinden om (meer) plantaardig te eten.

Tijmen Govaerts

"Zelf probeer ik zoveel mogelijk vegan te eten. Dat is aanpassen, want ja, zuivel is lekker. Maar als ik moet kiezen tussen zuivel eten of minder natuurrampen, minder klimaatvluchtelingen en minder dierenleed, dan is de keuze snel gemaakt."

Wim Ballieu

“Plantaardig eten zou geen challenge mogen zijn. Het is onze taak als chefs om te bewijzen & te inspireren hoe lekker het is om enkele dagen in de week géén vlees te eten.”

Kato Callebaut

“Ik ben zelf al meer dan 2 jaar bewust vegan en voel mij gezonder en fitter dan ooit. Ik denk aan mijn eigen lichaam, de toekomst en het dierenleed.”

Fanny Lecluse

"Als ex-topsporter kan ik zeggen dat plantaardig eten en topsport perfect samen gaan. Toen ik meer plantaardig begon te eten, ondervond ik alleen maar positieve effecten. Ik voelde me beter in mijn vel en kon trainingen beter afwerken."

Elisabeth Van Lierop

“Er zijn verschillende redenen om plantaardiger te eten: omdat het lekker is, voor het klimaat, dierenwelzijn, voedselongelijkheid uit de wereld te helpen, en omdat meer planten eten ook goed kan zijn voor je eigen gezondheid. Zelf eet ik al tien jaar vegan en ondertussen doen mijn man en kindjes ook mee. Voor mijn dochter (5) en zoon (2) is het de normaalste zaak van de wereld dat ze geen dieren eten.”

Waar wacht jij nog op?

Schrijf je nu in en we helpen je op weg met eenvoudige recepten, handige tips en gezondheidsinformatie. Deel het zeker ook met vrienden en familie, want met twee is altijd leuker dan alleen!

21/02/2022

Verticale tabs