Doe mee met de VeggieChallenge@work!

wrapper2

wrapper

Waarom meedoen?

Het is bijna zover: een nieuwe editie van de VeggieChallenge! Naast consumenten kunnen ook bedrijven en hun werknemers deelnemen. Zo kunnen werknemers ook op het werk de uitdaging aangaan om meer veggie en vegan te eten. Dit is een uitgelezen kans om de duurzaamheidsprincipes van jouw bedrijf in de verf te zetten en werknemers te verbinden in hun deelname aan deze teamuitdaging. Bovendien is lekker veggie en vegan eten goed voor je lijf, de planeet en je smaakpapillen!

Begeleiding tijdens de VeggieChallenge@work

Om jouw bedrijf wegwijs te maken gedurende de VeggieChallenge at work biedt EVA begeleidingen op maat aan. Onze EVA-chefs staan klaar om jullie te ondersteunen in de keuken. Wij helpen bij het aanbieden van lekkere veggie en vegan gerechten met een workshop of voorzien je cateraar van inspiratie. Maar ook in de communicatie naar jullie werknemers toe staat EVA jullie bij.

Vraag je begeleiding aan zodat je helemaal klaar bent om de VeggieChallenge at work aan te gaan. Mail naar jessica@evavzw.be voor een begeleiding op maat.

Doet jouw bedrijf mee?

Doet jouw bedrijf of werkplek graag mee met de VeggieChallenge at work?
Aarzel niet om te mailen naar professionals@evavzw.be om je in te schrijven of om jouw vragen te stellen.

Of vind een antwoord op al je vragen in het VeggieChallenge at work dossier hieronder. Je vindt er meer informatie over de campagne, onze activiteiten en begeleidingen.

24/01/2022

Verticale tabs