Doneer nu ook via Facebook

wrapper2

wrapper

Wil je ook een beter en groter veggie aanbod in winkels en restaurants? Wil je meer aandacht voor vleesvermindering in het beleid? Wil je een meer plantaardige wereld die goed is voor mens, dier en milieu? Steun EVA dan met een financiële bijdrage.

Sinds kort kan je ook via Facebook doneren aan EVA. Om dit te doen, ga je naar de Facebook-pagina van EVA en klik je rechtsbovenaan op “Doneren”. Vervolgens kan je een bedrag en betalingswijze kiezen.

Zet je op je verjaardag liever iemand anders dan jezelf in de bloemetjes? Dan kan je op Facebook een inzamelingsactie houden voor EVA. Hiervoor klik je rechtsbovenaan op het tabblad “Maken” en vervolgens op “Inzamelingsactie”. Om ons als goede doel te vinden, typ je “EVA vzw” in. Natuurlijk hoef je hiervoor niet jarig te zijn. Een inzamelingsactie kan namelijk op elk moment van het jaar!

Uiteraard engageren wij ons ook om heel efficiënt met jouw gift om te gaan. Daarom hier wat meer uitleg over wat we met onze inkomsten doen. En wat we met jouw gift zullen realiseren.

Ter info: Vanaf €40 is je gift fiscaal aftrekbaar en krijg je belastingvermindering van 45% van het bedrag van uw gift.

EVA vzw onderschrijft de Ethische Code van de VEF. Je beschikt over een recht op informatie. Dit houdt in dat schenkers, vrijwilligers en personeelsleden tenminste jaarlijks op de hoogte gebracht worden van wat met de verworven fondsen gedaan werd.

No Facebook? No problem!

Als je geen Facebook hebt, kan je nog altijd hier makkelijk online doneren.
Of gewoon overschrijven naar IBAN: BE53 5230 8011 0153 met vermelding van ‘gift’.

13/02/2019

Verticale tabs