Download gratis onze gloednieuwe Veggie Voor Chefs-gids

wrapper2

wrapper

Digitale gids: Veggie Voor Chefs

Hoe geef je voldoende smaak aan veggie gerechten? Moet je vlees altijd vervangen door veggieburgers? Hoe vervang je kaas in plantaardige gerechten? En hoe zorg je ervoor dat jouw veggie aanbod goed verkoopt?

In EVA’s gloednieuwe digitale gids Veggie Voor Chefs leer je alles wat je als chef moet weten om lekker, makkelijk én betaalbaar plantaardig te koken. De gids is opgebouwd uit vier hoofdstukken, die samen een stappenplan voor een succesvol veggie verhaal vormen. Wie de vier stappen doorlopen heeft, heeft de veggie code gekraakt.

We combineren praktische, snel toepasbare tips met meer theoretische achtergrondinformatie. De tips vind je steeds terug in de toolboxen op de gekleurde bladzijden. Je krijgt er onder andere een handig overzicht van vlees- en zuivelvervangers. En natuurlijk mogen plantaardige recepten niet ontbreken. Naast productinformatie vind je hier ook handige checklists en veelgestelde vragen. Wil je ze altijd bij de hand hebben? Dan kan je ze makkelijk printen en in je keuken ophangen.

De meer theoretische informatie vind je op de witte bladzijden. Voor wie kook je eigenlijk veggie? Hoe verkoop je je veggie aanbod? En wat zijn de voordelen van plantaardige voeding? Je leest het allemaal in de digitale gids. Dankzij de klikbare links navigeer je gemakkelijk tussen de verschillende hoofdstukken en naar de website voor meer informatie.

Download de gids gratis

Vul het formulier in en ontvang een gratis downloadlink voor de gids.

04/11/2020

Verticale tabs