Dubbel feest op 13 mei!

wrapper2

wrapper

Op zondag 13 mei vieren we dubbel feest! Niet alleen zetten we dan alle mama's in de bloemetjes, het is ook International Hummus Day. Een topdag voor de mama's én iedereen die van kikkererwten houdt!

Happy mother's day!

Moederdagontbijtjes
Wie zijn mama wil verwennen met zelfgebakken lekkers, kan zich laten inspireren door onze collectie ontbijtreceptjes. Verras haar met hartige pannenkoeken, wafels of een smoothiebowl! Omdat het niet altijd pistolets en koffiekoeken moeten zijn.

Vegan Night
Mag het wat meer zijn? Trakteer je mama op een zesgangenmenu met unieke vegan wijnen op Vegan Night in Brussel. Reserveer nog snel door een mailtje te sturen naar info@aub-svp.be.

EVA-lidmaatschap
Nog op zoek naar een origineel cadeau? Doe je mama een EVA-lidmaatschap cadeau. Ze krijgt vier keer per jaar het EVA-magazine in de bus vol lekkere recepten, interessante weetjes en leuke interviews én geniet van kortingen bij meer dan 200 restaurants, winkels en kookworkshops.

Happy hummusday!

Kikkererwtencollectie
Ter ere van International Hummus Day stelden we een kikkererwtencollectie samen met ruim dertig recepten waarin kikkererwten de hoofdrol spelen. Want behalve hummus, maak je met kikkererwten en hun afgeleide producten oneindig veel lekkere gerechten, van dips tot desserts!

Hot dudes en hummus
Laat ons eerlijk zijn, elke reden om naar mooie mannen te kijken is goed. International Hummus Day is het perfecte excuus om je door Instagramlekkers te laten verleiden. En dan hebben we het over de hummus uiteraard ;-)

09/05/2018