EVA en Bonduelle begeleiden keukens naar meer veggie

wrapper2

wrapper

EVA en Bonduelle slaan de handen in elkaar om grootkeukens te begeleiden naar meer lekkere en kwalitatieve plantaardige maaltijden.

Over Bonduelle Foodservice

Bonduelle is ’s werelds grootste groentemerk. Het familiebedrijf produceert honderden soorten groenten, peulvruchten en granen, op 56 locaties in 11 landen. Bonduelle gelooft in een toekomst waarbij plantaardige voeding het hoogtepunt van elke maaltijd is. Zowel vanuit een zorg voor de planeet, die vereist dat we overstappen naar een ander consumptiepatroon, als vanuit de groeiende vraag naar gezondere en meer plantaardige voeding. Bonduelle wil chefs begeleiden in deze transitie met behulp van praktische en innovatieve oplossingen, die zorgen dat plantaardig koken voor professionals gemakkelijker, leuker én winstgevender wordt.

Toegankelijke, kwalitatieve plantaardige gerechten

De missie van Bonduelle is om plantaardige voeding toegankelijk te maken voor elke chef, en hen te inspireren om smaakvolle gerechten boordevol groenten op tafel te zetten voor hun gasten. De gedeelde visie op het belang van plantaardige voeding maakt van Bonduelle de ideale partner voor onze 'veggie-voor-chefs'-begeleidingen. Met deze workshops op maat van de klant begeleiden we grootkeukens om meer én betere plantaardige maaltijden te bereiden en serveren. EVA werkt al enkele jaren samen met producenten Alpro en Greenway binnen de food service, en gaat nu met Bonduelle een derde waardevol partnerschap aan.

Groenten, peulvruchten en granen als basis van de plantaardige keuken

Met maar liefst 500 verschillende soorten groenten, peulvruchten en granen in hun assortiment, biedt Bonduelle chefs een zeer uitgebreid productaanbod. Peulvruchten vormen een belangrijk ingrediënt binnen de plantaardige keuken, en dan vooral bij grootkeukens waar prijs, gebruiksvriendelijkheid, specifieke productieprocessen en bewaarmogelijkheden belangrijke uitdagingen vormen. Chefs kunnen bij Bonduelle kiezen uit een waaier aan producttechnologieën (van Diepvries en Ambient in Benelux tot verse groenten en maaltijdoplossingen in verschillende Europese landen), en verschillende bereidingswijzen. Het is door deze breedheid in het assortiment dat ze aan elk type chef een aanbod op maat kunnen voorstellen.

Bonduelle voor food professionals

Wil je meer weten over Bonduelle Foodservice en hun aanbod voor food professionals?

29/09/2022

Verticale tabs