EVA op de Hart boven Hard-parade: samen naar een duurzamere wereld

wrapper2

wrapper

Waarom?

Op 7 mei organiseert Hart boven Hard voor het derde jaar op rij een bewustmakingsparade, waarbij ze in hartje Brussel de langste tafel ooit bouwen. Een tafel waar plaats is voor iedereen en waar extra aandacht wordt besteed aan maatschappelijke knelpunten. De beweging streeft naar minder werkdruk, meer solidariteit en een ander klimaatbeleid, om zo een alternatieve samenleving te creëren. Dat kunnen we bij EVA alleen maar toejuichen!

Ook Netwerk Bewust Verbruiken wil haar steentje bijdragen. Dat doen ze door de reuzin Earth Warrior in te schakelen. Zij zoekt, zoals haar naam al doet vermoeden, naar oplossingen voor de huidige klimaatcrisis. Samen met EVA deelt ze op zondag 7 mei plantaardige inspiratie-cupcakes uit. Zo kunnen we op een heerlijke manier de visie en missie van verschillende maatschappelijk geëngageerde initiatieven verspreiden en bijdragen aan een gezonde aarde.

Praktische info

Wil je graag meestappen met reuzin Earth Warrior en zo mee streven naar een gezondere planeet? Of heb je vegan cakejes gebakken om het initiatief te steunen? Dan kan je op zondagmiddag 7 mei terecht op de hoek van de Koning Albert III-laan en de Simon Bolivarlaan bij Brussel Noord. Afspraak om 14u, maar wie wat later is kan tot 14u30 aansluiten. Wil je cupcakes bakken, maar kun je niet mee naar de Grote Parade? Laat het weten via cedric.beukelaer@evavzw.be!

Wie nog vragen heeft, kan mailen naar inez@bewustverbruiken.be.

Help ons streven naar een solidaire wereld!

Ben je, net als EVA, begaan met de toekomst van onze maatschappij en onze planeet? Streef je ook naar een solidaire samenleving? Dan kun je ons helpen! We zijn op zoek naar mensen die de parade willen steunen door vegan gebakjes te voorzien, die we samen met Earth Warrior zullen uitdelen. Hier alvast een lekker receptje. Ook deze scones met rozijnen zijn heerlijk. Of laat je fantasie de vrije loop!

19/04/2017