EVA op Horeca Expo 2019

wrapper2

wrapper

The Tasty Green Future is... Plantbased!

Het thema op Horeca Expo dit jaar is Taste The Green Future. Volgens EVA vzw is een Tasty Food Future... Plantbased. Om chefs hier op voor te bereiden brengt EVA twee kookdemo's, vol met tips en kooktricks. Onze chefs bereiden veggie gerechten om je klanten mee te verleiden! De kookdemo's gaan door op **20 november **van 13u30 tot 14u30 in de Demokeuken (vlakbij de buiten-ingang van zaal 8). Na de demo's, kan je ook telkens proeven. Tijdens de demo's worden er ook 20 nieuwe receptenfiches gelanceerd, telkens voorzien van een gezondheids- en milieuscore.

Tasty Plantbased bij PXL Hogeschool in Hasselt

De catering bij PXL scoort op het gebied van lekkere veggie en vegan opties al jaren hoog bij de studenten. PXL is ook dit jaar een van de Try Vegan-deelnemers. Hun inspanningen in de keuken werden vorig jaar beloond met een Gault Millau Grote Keuken award. Tijdens hun demo op Horeca Expo maken chefs de PXL chefs Pieter Janssen en Hubert Vrancken twee inspirerende gerechten klaar die goed scoren in hun keuken. En geven ze uitleg over hun aanpak en visie.

Tasty Plantbased Veggiedag

Of je nu meedoet met Donderdag Veggiedag of een eigen veggiedag organiseert, voordat je dit lanceert is het belangrijk dat de keuken wat tijd krijgt om de recepten op punt te stellen. EVA-chef Ann Veeckman maakt het je makkelijk en bereidt tijdens haar demo twee gerechten die hun succes al bewezen hebben. Ze gebruikt nieuwe producten en kooktechnieken die ook jouw keuken verder op weg kunnen helpen.

29/08/2019

Verticale tabs