EVA steunt HART BOVEN HARD

wrapper2

wrapper

HART BOVEN HARD is een beweging bestaande uit burgers en organisaties die zich zorgen maken over de besparingen van de Vlaamse en Belgische regering. Ze wilt een andere kijk op de samenleving, waarbij niet de economie, maar de mensen erachter op de eerste plaats komen. Minder werkdruk, meer solidariteit en een ander klimaatbeleid zijn enkele belangrijke pijlers om een alternatieve samenleving te creëren. Een samenleving waar delen en zorgen voor elkaar en de wereld belangrijker is dan economische groei en persoonlijk winstbejag.
De beweging hangt niet samen met een politieke partij, vakbond of grote middenveldbeweging.

In maart vorig jaar kwam HART BOVEN HARD voor het eerst op straat tijdens de Grote Parade van 2015. De slogan ‘Er is wel een alternatief!’ sprak voor zich. Op 20 maart van dit jaar doen ze er een schepje bovenop en gaan ze weer de straat op met de slogan ‘Er zijn zoveel alternatieven!’, samen willen ze een samenleving met een plus. Daarbij staat de plus voor: fair, menselijk, solidair en duurzaam, maar ook als teken van verbinding en boven-economische meerwaarde, een plus als alternatief voor het minnetjes-beleid van het huidige beleid

Een alternatieve samenleving? Dat kunnen we bij EVA wel smaken, letterlijk dan, want wij starten op ons bord. Met plezier delen we de lekkerste recepten en werken we samen aan een duurzamere en meer solidaire wereld door te kiezen voor plantaardige voeding. Daarom steunt EVA de beweging van HART BOVEN HARD en nodigen we iedereen uit om mee te lopen op zondag 20 maart.

Samen staan we sterk!

Op 20 maart 2016 loopt EVA mee in de Grote Parade van HART BOVEN HARD. Samen kunnen we maatschappelijke verandering in gang zetten, lopen jullie met ons mee? Laat iets weten via fien@evavzw.be

Met EVA lopen we mee in blok 3 'We gaan voor een klimaat in evenwicht'. In dit blok komt ook de impact van voeding op het klimaat aan bod. We verzamelen om 14 uur aan de Belgacomtoren bij station Brussel-Noord.

02/03/2016

Verticale tabs