EVA zwaait collega's uit en verwelkomt nieuwe

wrapper2

wrapper

Het voorbije jaar stopten verschillende collega's bij EVA. We bedanken hen bij deze graag nog eens extra voor al hun inzet. Ondertussen zijn er al nieuwe collega's aangeworven, dus starten we 2022 met extra veel nieuwe energie!

Nena werkte meer dan 10 jaar bij EVA vzw. Ze begon in 2009 als communicatieverantwoordelijke en zette mee de communicatiestijl en -plannen van EVA uit. De website updaten, nieuwsbrieven en persberichten uitsturen, redactie van het EVA Magazine ... Nena deed het allemaal. Later kwam daar ook meer campagnewerking, social media en fondsenwerving bij. Te veel voor 1 persoon, dus kwamen er ook nog wat collega's bij. Een wereldreis en 2 kinderen later gaat Nena voor een nieuw avontuur als onderzoeker Impact Marketing bij de HoGent. Merci voor alles Nena!

Melanie begon in 2010 als projectcoördinator bij EVA. Ze zorgde er mee voor dat Gent - en daarna ook heel wat anders steden - meededen met Donderdag Veggiedag. Projectsubsidies aanvragen, kookworkshop en lezingen organiseren, Melanie draaide er haar hand niet voor om. En ze stak ook internationaal haar veggie voelsprieten uit via uitwisselingen met andere vegan organisaties in Europa. Samen met kantoorhondjes Guancha, Munda en later Farah en Noa zorgde ze mee voor sfeer in het Veggiehuis. Nu werkt Melanie deeltijds bij ProVeg International, verwezenlijkt ze haar droom met een een animal sanctuary vol kippen, honden, katten, kalkoenen, varkens, ... en ontvangt ze gasten in het feëerieke Feathery Forest. Dankjewel voor alles, Melanie!

Leau was een van de nieuwste krachten bij EVA vzw, in 2019 werd ze aangeworven als Franstalige communicatiemedewerker. Zo verstuurde ze o.a. wekelijks de Jeudi Veggie-nieuwsbrief en onderhield ze de Franstalige communicatiekanalen. Later verzorgde ze ook de contacten met verschillende producenten voor het V-label. Maar daarnaast was Leau vooral altijd haar sprankelende zelve. Nu geeft ze Franse les aan anderstalige nieuwkomers. Merci pour tout, Leau!

Na bijna 6 jaar stopte onze collega Anna Bernburg begin oktober bij EVA vzw. In 2015 liep ze stage bij EVA en daarna werd ze aangeworven als communicatiemedewerker. Maar ze werkte ook rond de intake en opvolging van vrijwilligers en maakte veel van die vrijwilligers wegwijs bij EVA. Anna gaat zich nu ten volle focussen op haar eigen zaak Dóttir Experiences. Je kan o.a. bij haar terecht voor reisadvies naar IJsland en Wim Hof-workshops. Je kan haar IJs(land)avonturen ook volgen op instagram. Merci Anna voor je jarenlange inzet en enthousiasme bij EVA!

Na meer dan 10 jaar stopte onze collega Isabel Rainchon in juni bij EVA vzw. Ze begon in 2011 als vrijwilligersmedewerker en ze stippelde mee het vrijwilligersbeleid uit. Ze hielp heel wat lokale groepen mee uit de startblokken en zette de kookworkshops mee op poten. Veel vrijwilligers hebben in de loop der jaren dus met Isabel samengewerkt. We willen haar heel graag bedanken voor haar jarenlange inzet en wensen haar een minstens even boeiende nieuwe job toe!

29/12/2021

Verticale tabs