EVA/ProVeg leidt chefs op

wrapper2

wrapper

In een wereld waarin de vraag naar lekkere veggie opties almaar toeneemt, is het belangrijk voor bedrijven en chefs om te weten hoe ze lekker en betaalbaar veggie gerechten kunnen aanbieden. EVA/ProVeg helpt je op weg met een lekker en betaalbaar veggie aanbod. Met workshops, consultancy op maat en interactieve infosessies begeleiden we food professionals om vaker en betere veggie gerechten op hun menu te zetten.

Benieuwd naar hoe wij jou als foodprofessional kunnen bijstaan? Wij geven je graag een inzicht in ons aanbod.

Opleidingen van professionele chefs

Opleidingen worden gegeven door onze professionele chefs op aanvraag. Onze chefs hebben al heel wat workshops en demo’s gegeven voor Sodexo, Ikea, Horeca Expo, JAVA en nog veel meer. Heb je interesse om jouw team van chefs op te leiden in de veggie keuken? Mail dan naar professionals@evavzw.be.

Ben je leerkracht in een hotelschool? Wist je dat er opleidingen bestaan speciaal voor jou? Dit project van BOS+, genaamd Andermaal, biedt jou als leerkracht alle kennis die je nodig hebt om de know-how van plantaardig koken over te brengen aan je leerlingen. Dit onder de vorm van opleidingen, een kookboek en lesmateriaal. Hier vind je alle informatie.

Veggie voor Chefs gids

De Veggie Voor Chefs gids leert je alles wat je als chef moet weten om lekker, makkelijk én betaalbaar plantaardig te koken. De gids is opgebouwd uit vier hoofdstukken, die samen een stappenplan voor een succesvol veggie verhaal vormen. Wie de vier stappen doorlopen heeft, heeft de veggie code gekraakt. We geven o.a. smaakvolle tips mee om dierlijke ingrediënten te vervangen en de kosten van jouw veggie gerechten laag te houden. Bovendien geven we je heel wat heerlijke recepten mee. Niet alleen nemen we een kijkje in de culinaire aspecten van de veggie keuken, maar we bieden ook een toolbox om jouw veggie aanbod in de kijker te zetten via menu engineering, communicatie en nudging. Download de gids gratis via deze link.

Onze grootkeukenrecepten

Nood aan meer inspiratie in de veggie keuken? EVA/ProVeg biedt heel wat grootkeukenrecepten aan. Neem een kijkje in onze collectie grootkeukenrecepten.

Blijf je graag op de hoogte?

Geen nieuwe recepten en producten in de veggie keuken missen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand alle info om smakelijk geïnspireerd te blijven.

23/03/2023

Verticale tabs