EVA's geheime wapen

wrapper2

wrapper

We geven het toe. Al jaren maakt EVA gebruik van een geheim wapen. Dit geheim wapen zorgt ervoor dat we meer mensen kunnen bereiken met onze boodschap en dat meer mensen kunnen proeven hoe lekker plantaardig eten is. Zonder dit geheim wapen zouden we niet staan waar we nu staan en zouden we ons een pak eenzamer voelen.

We hebben het natuurlijk over de EVA vrijwilligers! Ze zijn met maar liefst 450. Wow. Dat zijn er veel! En ze verzetten bergen werk. We zijn dan ook uiterst fier en dankbaar dat zij zich vrijwillig inzetten om de wereld plantaardiger te maken.

EVA telt 15 (!!) lokale groepen, deze groepen worden volledig getrokken door vrijwilligers. Zij organiseren zelf activiteiten en vorig jaar waren dat er maar liefst 130, waarbij ze zo'n 18 000 mensen bereikten. Dat hadden we zonder al die helpende handen, nooit kunnen waarmaken.

En dit is nog maar het topje van de ijsberg. Er zijn nog heel wat vrijwilligers die kookworkshops geven, die helpen met het EVA Magazine, vertaalwerk doen en zelfs op kantoor komen helpen met allerlei werkjes.

Uitnodiging

Om deze mensen te bedanken organiseren we tijdens de week van de vrijwilliger in Gent, Antwerpen en Brussel.

Maandag 2 maart: Gent in STEK van 16u-18u en in de Vooruit van 18u-19u
Woensdag 4 maart: Brussel in Boom van 16-19u
Donderdag 5 maart: Antwerpen in Le Pain Quotidien Kievit van 16-19 uur

Geef een seintje aan fien@evavzw.be als je er gaat bij zijn! Hopelijk tot dan :-)

28/02/2020

Verticale tabs