EVA's tips voor 40 lekkere Dagen Zonder Vlees 2015

wrapper2

wrapper

EVA's tips voor 40 lekkere Dagen Zonder Vlees

Wat doe ik dan op mijn boterham?
Waar kan ik in mijn buurt lekker vegetarisch eten?
Waar vind ik de beste producten?
Kun je tofu ooit echt lekker klaarmaken?
Welke veggie gerechten zijn klaar in 30 minuten?

Het zijn slechts enkele van de vragen die aan bod komen op EVA's tips voor 40 lekkere Dagen Zonder Vlees. Een info-avond voor iedereen die aan Dagen Zonder Vlees deelneemt en graag met andere deelnemers uit de buurt tips en advies uitwisselt en info krijgt van ervaren veggie eters.

Je komt er te weten hoe je die 40 dagen makkelijk volhoudt en er zelf culinaire topdagen van maakt. Naast concrete tips wordt er ook een korte kookdemo gegeven over veggie broodbeleg en kun je proevenvan lekkere hapjes.

Deze info-avonden vinden in de loop van februari plaats op verschillende plaatsen in Vlaanderen.

Op 25 februari in Hasselt
Op 26 februari in Gent
Op 4 maart in Kortrijk
Op 7 maart in Sint-Niklaas

Kookworkshops

De beste manier om te leren hoe je lekkere veggie gerechten op tafel kunt toveren, is door een kookworkshop te volgen. In onze kookworkshops word je begeleid door ervaren lesgevers die je niet alleen enkele gerechten leren maken, maar je ook wegwijs maken in de wereld van plantaardige producten. Speciaal voor de deelnemers van Dagen Zonder Vlees bieden we in februari en maart enkele extra workshops aan.

Zowel voor absolute beginners als voor wie al regelmatig vegetarisch eet, maar nog wel wat extra inspiratie en tips kan gebruiken.

Snel inschrijven is de boodschap.

Elke week een recept

Wil je graag elke week gratis en voor niets een eenvoudig maar lekker recept in je mailbox? Dat kan. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en wij zorgen ervoor dat de culinaire inspiratie gewoon elke week in je mailbox zit.

Inschrijven is eenvoudig: vul gewoon onderaan deze pagina je e-mailadres in en elke donderdag sturen we je een recept.

Ik eet elke dag vegetarisch

Dit jaar kunnen ook vegetariërs deelnemen aan Dagen Zonder Vlees. Je kunt je aansluiten bij de groep van EVA.

Maar natuurlijk is het als vegetariër niet echt een uitdaging. Toch kun je tijdens die 40 dagen ook heel wat extra inspanningen doen.

Help je vleesetende vrienden
Moedig vrienden, kennissen en familieleden aan om mee te doen en geef hen de informatie die ze nodig hebben om het 40 dagen vol te houden. Je kunt ze doorverwijzen naar onze website, hen het EVA Magazine tonen of uitnodigen om bij jou te komen eten.

Veganize it
Als vegetariër kun je proberen om tijdens Dagen Zonder Vlees eens een stapje verder te gaan en nog wat meer plantaardig te eten. Al de recepten op deze website zijn 100% plantaardig, in onze restaurantdatabase vind je veganvriendelijke zaken en je kunt deelnemen aan onze Veganize it kookworkshop.

Culinaire vragen

Heb je een vraag over een veggie recept, een product of een ingrediënt? Wil je graag een vegetarische versie maken van je favoriete vleesgerechten, maar weet je niet hoe eraan te beginnen? Mislukt je veganaise telkens weer? Stuur een mailtje naar culinair@evavzw.be en we helpen je ze snel mogelijk.
Je kunt ook altijd langskomen in het Veggiehuis om eens rond te kijken in onze bib die volstaat met fantastische kookboeken.

27/01/2015

Verticale tabs