FAQ atlasGO app

wrapper2

wrapper

Hoe installeer ik de app?

Ga naar www.evavzw.be/veggiechallenge en download de atlasGo app met de QR-code voor Android of Iphone. Na het installeren hoef je enkel de code VC23 in te geven, in te loggen of een account te creëren en je bent helemaal klaar voor de start!

Hoe kan ik mij lid worden van een club?

Wanneer je de app opent, zie je naast de manuele knop “GO” een icoon met “clubs”?Wanneer je op dit icoontje klikt kom je terecht bij de clubs waar jij deel van bent.
Wil je je toevoegen aan een club? Klik dan naast “My Clubs” op “All Clubs”. Zoek de club waar je jezelf wilt toevoegen en klik je vervolgens op “Doe mee/Join”. Deze club zal vanaf nu zichtbaar zijn bij “My Clubs” en in je feed. Ga een conversatie aan met één van je clubleden, door op je club te klikken. Je wordt dan automatisch doorverwezen naar de chat.

Hoe kan ik dagelijks mijn maaltijden registreren?

Via de app kan je iedere dag registreren of je veggie of vegan hebt gegeten en zo je CO2-impact meten. Dit kan je manueel ingeven door op de “GO” knop te klikken. Wanneer je dit doet, verschijnen er 3 keuzes. Om te registreren of je die dag vegan of veggie at, klik je op “Manual Input”. Bij je “Activity List” kan je aangeven of je die dag veggie, vegan of omni hebt gegeten en hoeveel keer (1 dag = 1 unit) . Voeg een leuke foto toe en inspireer zo anderen!

Ik heb een dag niet geregistreerd, wat nu?

Geen probleem! Klik op "GO" en kies "manuele invoer". Bij je “Activity List” kan je aangeven of je die dag veggie, vegan of omni hebt gegeten en hoeveel keer (1 dag = 1 unit). Vul je"2" in, dan registreer je voor 2 dagen.

Hoe kan ik vrienden volgen?

Klik in je feed op de banner "VeggieChallenge". Vervolgens zie je in een grijs knopje hoeveel leden deze challenge heeft. Hier vind je alle leden die je kan volgen, door op hun naam te klikken en "volgen" aan te duiden.
Hetzelfde kan je doen binnen een club. Klik op de club en via het grijze klopje met het ledenaantal zie je iedereen die aangesloten is bij die specifieke club.

Waar zie ik mijn persoonlijke vooruitgang?

Klik rechtsonder op "Profiel". Scroll vervolgens naar beneden tot "Historiek van de activiteiten". Hier vind je de registraties die jij al hebt gedaan.

Hoe zie ik de tussenstand van de steden?

Klik in je feed op de banner "VeggieChallenge". Rechtsonder zie je een bekertje in een groene cirkel. Als je daarop klikt zie je het leaderboard. Kies voor de tab "Steden" en je ziet de tussenstand.

Hoe zie ik de tussenstand van individuele gebruikers?

Klik in je feed op de banner "VeggieChallenge". Rechtsonder zie je een bekertje in een groene cirkel. Als je daarop klikt zie je het leaderboard.

In samenwerking met atlasGO
Voor verdere vragen, ga naar https://atlasgo.org/nl/ of contacteer ons op info@veggiechallenge.be

08/03/2023

Verticale tabs