Feestelijke vegan producten

wrapper2

wrapper

Las Vegan versiert je met sauzen

Las Vegan wil voor iedereen, van veganist tot friturist en epicurist een praktische, milieuvriendelijke en plantaardige oplossing bieden. Maar bovenal: overheerlijke sauzen presenteren waarbij de focus ligt op smaak en genot. Met eigen originele recepturen en recycleerbare individuele verpakkingen veroveren ze frituren. Wil je de sauzen zelf in huis halen? Dat kan via hun webshop én binnenkort misschien ook wel in jouw supermarkt? Koop ze alvast op lasvegan.be

Gimber brengt het feest tot aan je lippen

Gimber, winnaar van de V-Label awards, verovert vele harten. Een veelzijdig biologisch drankje met hoogkwalitatieve gember, citroen en kruiden dat je smaakpapillen uitnodigt voor een tango. Geen alcohol, veel pit. Je maakt er mocktails en cocktails mee of verwerkt het in je gerechten als smaakmaker.

Gimber koop je bij de drankenspeciaalzaak & Delhaize.

Oh dennenbrood, Oh dennenbrood… De Trog zorgt voor verse broodjes

Het Dennenbrood van De Trog is het ankerpunt van jouw brunch. De dag na een bourgondische avond kan je je buikje vol eten met deze dennenbroodjes. Een vrolijk plezier voor je ogen! En ze helpen jouw smaakpapillen ontwaken met heerlijke versgebakken broodjes, want je bakt ze af wanneer jij ze nodig hebt.

Te koop bij jouw biowinkel.

Sea Party Box Bonmush

Zilte zeebeleving doet gezouten meningen aan de feestafel verdwijnen als sneeuw voor de zon. Iedereen zal zo ondergedompeld zijn in de smaakvolle reis van dit lekker hapje, dat je een dennennaald kan horen vallen en enkel de sfeervolle en warme blije gezichten overblijven.

Tijdelijk te koop bij Colruyt tot midden maart

Gastronello kroketten

Je hoeft je kroketjes niet te missen dit jaar dankzij Gastronello. De kroketten worden nog steeds op artisanale wijze geproduceerd, met de hand gerold en gepaneerd, in dezelfde buurt als waar ze ontstaan zijn. Een lokaal, ambachtelijk product om vollop van te genieten. Hun doelstelling is duidelijk: kwaliteit. Met enkel verse grondstoffen zonder toevoeging van bewaarmiddelen, smaakversterkers of kleurstoffen.

Je vindt ze hier.

Zeg neen tegen eendenleed met GAIA Faux Gras

GAIA Faux Gras is het 100% diervriendelijke alternatief voor fijnproevers. GAIA wil de consument een volwaardig alternatief voor foie gras aanbieden met respect voor mens en dier. Eenden en ganzen hoeven er niet voor gedwangvoederd te worden en het is een op en top feestelijk product. Het is zeer betaalbaar en BIO gecertificeerd. Bovendien is het gezonder dan Foie Gras omdat het minder verzadigde vetten bevat.

Te koop bij Delhaize, Bio-Planet en speciaalzaken en op de webshop van GAIA.

Apero’clock met Vici Gyozas met groenten

Vici Gyozas had zelf al een feestelijk najaar, want ze wonnen op één been in hun categorie van de V-Label awards. Proficiat! Maar nog meer reden tot vreugde. Want ze je kan ze nu in België vinden in de lokale biowinkel.

Je kan ze onder andere vinden bij Yadoki Organics in Mortsel, Biostation in Elsene, Bio Santé in Knokke en De Witte Kraanvogel in Vichte.

Maya Seitan Fritti Spicy brengt schwung in je maaltijd

Deze kleine stukje seitan kunnen warm of koud gegeten worden na bereiding. Je maakt heerlijke stoofpotjes met groenten en seitan fritti. Gecombineerd met champignons, een rode wijnsaus en een kroketje heb je vol maar ook licht pikant feestgerecht om samen gezellig te degusteren.

Je koopt ze in jouw biowinkel.

Vemondo Mousses die zijdezacht op je tong wegsmelten

Mousses, tintelend fruitig in mango smaak, romig fluweelzachte chocolademousse. Kant-en-klaar én feesten maar! De mousses van Vemondo vind je bij Lidl.

05/12/2022

Verticale tabs