Fotoverslag Vrijwilligersdag 2018

wrapper2

wrapper

Ontvangst

Vanaf 9u30 verwelkomen we een veertigtal vrijwilligers in het hippe RITCS Café in hartje Brussel. Elke vrijwilliger krijgt bij binnenkomst een kaartje met de naam van een ingrediënt, en gaat op zoek naar zijn mede-ingrediënten om een volwaardig gerecht te vormen. Zo worden groepjes gevormd en onder een gezond fruitontbijt met Nola energy balls kan de kennismaking beginnen.

Veggie Potluck

Breng tientallen mensen met een liefde voor good food samen en wat krijg je? Een meterslange tafel gevuld met vegan lekkers. Gelukkig is een brunch het perfecte excuus om voor twee te eten (ontbijt én lunch, weetjewel), want kiezen was in dit geval echt verliezen!

Workshops & lezingen

Tijd om aan de workshops te beginnen. Op het programma? Een sessie statement t-shirts maken. Een lezing van Steven Desair van Eatmosphere over voedselverspilling, een lezing van Debby en Jeroen van Wildgroei over food blogging en talk sessies waarin de vrijwilligers hun ervaringen en visie kunnen delen.

Niemand ging met lege handen naar huis. Dankzij Lima kreeg iedereen een leuke goodie bag met plantaardige producten en recpetjes.

Veel vrijwilligers (én het EVA-team) trokken na afloop richting de Vismarkt voor de eerste editie van het Vegan Street Festival. Zo veel plantaardig lekkers, daar verliezen wij spontaan onze zelfbeheersing van!

Met dank aan

Jasmin Mazarine, Laura Bombeek, Julie Casteleyn, Julie Detavernier, het EVA-team en natuurlijk… ONZE VRIJWILLIGERS! Jullie enthousiasme en talent vormen het fundament waarop EVA kan bouwen. Bedankt voor alles!

29/05/2018

Verticale tabs