Gunda: nu in de cinema!

wrapper2

wrapper

Gunda: een onverwacht mooi zwart-wit portret

Geen typische protagonist in dit verhaal, maar wel een ongelooflijk schattig en intelligent wezen: met Gunda zet regisseur Victor Kossakovsky een prachtig portret op pootjes. En die pootjes mag je letterlijk nemen, want in het midden van je beeld vind je een familie varkentjes terug. In Noorwegen volgen we de zeug Gunda en haar 12 biggetjes, samen met enkele andere dieren op de boerderij, en het alledaagse van hun best wel interessante leven. Geen tekst, geen woorden, enkel prachtige beelden van een leven dat wel idyllisch lijkt - en minstens even intelligent is als het onze.

Joaquin Phoenix interviewt de regisseur

Dat we al langer fan zijn van acteur en vegan-activist Joaquin Phoenix, is ongetwijfeld al geen geheim meer. In dit interview van 10 minuten gaat hij in gesprek met regisseur Victor Kossakovsky, over de bijzondere ervaring die Gunda als film geworden is.

Benieuwd? Wij mogen duotickets weggeven!

Wil je héél graag naar deze film, en een vriend(in) meenemen en te verrassen met de schoonheid van deze varkentjes? Dan hebben we goed nieuws: EVA mag enkele duotickets weggeven. Je kan meedoen door ons je grappigste, mooiste of net allerergste dierenverhaal te vertellen. Check onze socials om deel te nemen!

16/08/2021

Verticale tabs