Heb jij onze nieuwe grootkeukenrecepten al gezien?

wrapper2

wrapper

EVA/ProVeg creëerde de afgelopen jaren meerdere collecties recepten voor grootkeukens en horeca. In 2020 bevatte de collectie heerlijke gerechten, met onder meer hartige taarten, maaltijdsalades, veggie burgers met een twist en verrassende ovenschotels.

Voor de collectie van 2021 stemden we onze grootkeukenrecepten af op de vraag naar gezonde recepten voor de zorg en op de shift naar meer take-away. In deze collectie vind je nog meer inspiratie voor lunch en take-away.

Werk je in de horeca en ben je op zoek naar inspiratie geschikt voor jouw keuken? Deze horeca recepten maken van jouw veggie menu een smakelijk succes.

De grootkeukenrecepten van 2022

Ook dit jaar ontwikkelde EVA/ProVeg een hele verzameling van 15 nieuwe recepten, speciaal voor grootkeukens. De gloednieuwe recepten dragen nu ook een nutri-score, zodat jij en jouw klanten goed geïnformeerd zijn over de gezondheid van het gerecht. In de collectie vind je allerlei gerechten die een breed publiek aantrekken. Zo vind je ovenschotels, wokschotels en soepen, maar ook desserts, dranken en boterhambeleg. In deze collectie vind je zeker en vast je smaak voor jouw werking.

Veggie voor professionals

Een overzicht van al onze collecties van recepten vind je hier. Je vindt er alle collecties recepten op maat van grootkeukens en horeca.

Nood aan meer ondersteuning om van jouw veggie avontuur een succes te maken? Op onze webpagina voor professionals vind je onze Veggie voor Chefs gids, met allerlei tips die je verder op weg kunnen helpen in jouw werking.

Ook voor een begeleiding op maat kan je bij ons terecht. Stuur een mailtje naar joni@evavzw.be voor meer informatie over ons aanbod.

01/08/2022

Verticale tabs