Het infoblad voor supporters is hier!

wrapper2

wrapper

Elke drie maanden valt het bij een heleboel supporters in de bus. Een lente-editie met vooruitblik op het komende jaar, een zomernummer vol culinaire reistips, een gezellige herfsteditie en een eindejaarsnummer vol feestelijk lekkers. Supporters kunnen kiezen of ze het blad graag per post of via mail willen ontvangen.

De recentste uitgave van ons infoblad komt onder meer met kookboek- en restaurantrecensies, een culispecial vol heerlijke lente-recepten (zoals de madeliefkoekjes hierboven) en een interview met acteur Tijmen Govaerts. Het is een kleurrijk nummer geworden met interessante artikels over plantaardige kaas door precisiefermentatie en de voordelen van edelgistvlokken. Recepten haalden we uit Het Vegan Plan van Kim Vercoutere en uit de boeken van het sympathieke Velt vzw.

De editie waaraan nu wordt gewerkt door het team en vrijwilligers klinkt ook alvast veelbelovend: een vegan reisverslag van Ierland, shoptips voor een geslaagde reis, gezondheidstips en meer!

Ook meeschrijven?

Heb jij een vlotte pen en wil je graag meewerken aan ons infoblad? Ben je laatst gaan eten in een fijn restaurant of probeerde je het nieuwste plantaardige kookboek uit? Het is altijd fijn om verschillende vrijwilligers aan het woord te laten. Stuur een berichtje naar joni@evavzw.be als je deel wilt uitmaken van onze redactie.

Word ook supporter!

We houden onze supporters graag geïnformeerd over onze werking. Aan de hand van het infoblad weten zij waar hun giften naartoe gaan en welke verandering wij teweeg kunnen brengen. Klik op de knop hieronder om te weten te komen hoe jij kan helpen.

03/05/2023

Verticale tabs