Het Try Vegan kookboek is er!

wrapper2

wrapper

Vandaag vegan: vegan voor elke dag

Daar is 'ie dan! Het enige echte Try Vegan kookboek! Speciaal voor Try Vegan ontwikkelden Miki Duerinck en Kristin Leybaert Vandaag Vegan: een kookboek met meer dan honderd goed uitgewerkte, haalbare recepten. EVA hielp een handje mee bij de ontwikkeling van de recepten en kreeg dan ook een ereplekje in het boek.

100 % plantaardig, 100 % lekker

Het Vandaag Vegan-kookboek bevat voor ieder wat wils: hoofdgerechten en desserts, met aandacht voor speciale gelegenheden zoals een brunch, een zomerfeest en een feestelijk wintermenu. Het is een boek over plantaardig koken, maar vooral over lekker eten met smakelijke foto's waar je meteen honger van krijgt. Voor de doorgewinterde veganist én de nieuwsgierige starter.

Melk, room, kaas en eieren – ingrediënten die in onze eetcultuur een belangrijke rol spelen – krijgen waardige vervangers, waardoor bekende recepten in een plantaardige versie even lekker zijn als hun origineel.

De Vegetarische Kookstudio

Miki Duerinck en Kristin Leybaert, het duo achter de Vegetarische Kookstudio en auteurs van het Donderdag Veggiedag kookboek, bundelden hun jarenlange kookervaring voor dit boek. Na zeven vegetarische kookboeken gaan ze voor het eerst 100 % de plantaardige tour op.

Koop je exemplaar met EVA-korting

We verkopen Vandaag Vegan in het Veggiehuis in Gent.
Ook aan de EVA-stand op evenementen is het te koop.
Standaardprijs: € 22.50.
Leden krijgen € 2.50 korting.

Vandaag Vegan! 100% smaak, 100% plantaardig
Miki Duerinck en Kristin Leybaert
Manteau
ISBN: 9789022335536
Softcover - 176 blz.

Een voorproefje

Kan je niet wachten tot je het kookboek in handen krijgt? Probeer alvast eens deze heerlijke intense chocoladetaart

27/09/2018

Verticale tabs