Het V-Label blijft groeien in 2020

wrapper2

wrapper

Groei in 2020

Het V-Label is een internationaal keurmerk dat je ongetwijfeld al hebt gezien op één van je favoriete veggie of vegan producten. Het staat voor transparantie en vertrouwen en om de zoektocht naar veggie en vegan producten te vergemakkelijken. In België is EVA vzw de licentiehouder en zijn wij het aanspreekpunt voor klanten en analyseren we de dossiers en promoten we de goedgekeurde V-Label producten naar onze achterban.

Nieuwe producten en producenten

In 2020 verwelkomden we 17 nieuwe producenten, zij zagen in hoe belangrijk en interessant dit keurmerk voor hun business is. Al meer dan 700 Belgische producten dragen het V-Label in België. In totaal zijn er wereldwijd zo’n 30.000 V-Label producten te koop!

Inspecties

Inspecties in de productielocaties zijn dit jaar begonnen en deze vormen een belangrijke toegevoegde waarde aan de betrouwbaarheid en onafhankelijkheid van het keurmerk.

De consultants van 180 degrees consulting van de universiteit van Gent hebben een uitgebreide case study, acquisitie en business plan evenals een consumentenonderzoek uitgevoerd in opdracht van EVA vzw om het V-Label nog bekender te maken in België.

15/12/2020

Verticale tabs