Jouw gift is dit jaar nog meer waard

wrapper2

wrapper

Het minste wat we over 2020 kunnen zeggen, is dat het voor iedereen anders is verlopen dan verwacht. Toch hebben we met EVA vzw heel wat kunnen realiseren dankzij de flexibiliteit en inzet van het EVA-team en jullie steun. Zo slaagden we er samen in om onder uitzonderlijke omstandigheden een verschil te maken. Van een takeaway editie van 'Chili voor Willy' tot online kookworkshops en een recordaantal deelnemers aan Try Vegan. Mensen staan nu meer dan ooit open om meer plantaardig te eten en koken. En wij zijn er voor hen.

De komende 20 jaar willen we de productie en consumptie van dierlijke producten met de helft verminderen. Om dit doel te realiseren hebben we middelen nodig. Met een gift kan je hierbij helpen.

Bovendien zijn giften vanaf 40 euro aan EVA in 2020 voor 60 % fiscaal aftrekbaar (i.p.v. 45 %). Met deze maatregel wil de overheid non-profitorganisaties steunen die getroffen zijn door de coronacrisis.

Wist je trouwens dat EVA vorig jaar door Effectief Altruïsme Vlaanderen gekozen is als een van de goede doelen waarbij jouw gift het meeste impact heeft?

Om de klimaatverandering aan te pakken heeft EVA een effectieve strategie, met het promoten van plantaardige voeding. De veeteelt staat telkens in de top drie van oorzaken van de belangrijkste mondiale milieuproblemen zoals klimaatverandering, ontbossing en biodiversiteitsverlies."

Samen voor een betere wereld

Doe vandaag nog een gift en samen gaan we voor een betere wereld.
Je kan hier online doneren of overschrijven op:
IBAN: BE 53 5230 8011 0153
BIC: TRIOBEBB
Vermeld ‘gift’ als mededeling.

EVA vzw onderschrijft de Ethische Code van de VEF. Je beschikt over een recht op informatie. Dit houdt in dat schenkers, vrijwilligers en personeelsleden tenminste jaarlijks op de hoogte gebracht worden van wat met de verworven fondsen gedaan werd.

09/12/2020

Verticale tabs