Kookboek Kickstart

wrapper2

wrapper

Lisa Steltenpool bracht in 2014 met De Vegarevolutie nog het "Lekkerste Veggie en Vegan Kookboek" uit. Nu legt ze je in Kickstart alles uit over de (on)zin van diëten. Als voedingsdeskundige en diëtiste heeft Lisa namelijk haar eigen kijk op gezonde voeding. Omdat we het boek even grondig wilden screenen vroegen we onze eigen EVA diëtiste Silke Desaever wat ze ervan vindt:

"Het boek van Lisa valt uiteen in twee delen. In het eerste luik van het boek geeft ze praktische tips en tricks over een gezonde eet- en leefstijl. Ze geeft je zelfs opdrachtjes om meteen verandering te brengen in je eet- en beweeggewoontes. Wat gezonde voeding nu is, hoe het zit met die bloedsuikerspiegel en zelfs hoe je stress kan aanpakken (want ja, stress heeft invloed op je eetpatroon), alles is heel duidelijk en no-nonsense uitgelegd. Je voelt dat Lisa de wetenschappelijke kennis heeft om alles goed te onderbouwen. Je vindt hier zeker geen crashdiëten of eenzijdige eetpatronen terug, wel praktische handvaten voor een gezonde(re) levensstijl.

In het tweede luik van het boek vind je 65 plantaardige recepten terug. Net als in De Vegarevolutie zijn het simpele en eenvoudig te bereiden gerechten die er heel kleurrijk uitzien. Van ontbijtjes over lunches tot desserts, alles ziet er even smakelijk uit."

Kijk eens aan, een boek dat nu eens niet meeloopt met de laatste gezondheidsgektes en onderbouwde info geeft, daar houden we van bij EVA! We houden ook van de pittige breanballs, de ratatouille over zachte polenta of van de midden-oosters gevulde puntpaprika met perzikdressing.

Win het kookboek van Lisa!

Hoe oud was Lisa toen ze haar eerste boek schreef? Laat het voor 1 april 2016 weten aan fien@evavzw.be en maak kans om een exemplaar van haar nieuwste kookboek Kickstart te winnen. Succes!

16/03/2016

Verticale tabs