Langste Veggietafels september 2019

wrapper2

wrapper

De Langste Veggietafel is ondertussen een vaste waarde bij EVA. Ontdek hier waar jij binnenkort kunt aanschuiven!

12/09 Sint-Niklaas

Op 12 september 2019 komt de Langste Veggietafel terug naar de Grote Markt. Deze jaarlijkse picknick past binnen de campagne Donderdag Veggiedag, die mensen wil aanzetten om minder vlees en vis te eten.

Op de Langste Veggietafel staat zowel gezonde, vegetarische als duurzame voeding centraal. Er is ook een vegan aanbod! Het blijft een picknick dus eigen creaties meebrengen moedigen wij aan!

De Langste Veggietafel is niet enkel een feest voor je smaak-en geurpapillen. Oren worden verwend met heerlijke muziek, er is veel bekijks aan de kleurrijke eet-en infokramen, kinderen kunnen ravotten op het speelterrein of zich rustig laten voorlezen of aan het knutselen gaan.

GRATIS toegankelijk!

Adres
Grote Markt
9100 Sint-Niklaas

Klik hier voor het Facebookevent.

15/09 Antwerpen

Genieten van een heerlijk vegetarische picknick met familie en vrienden, en ondertussen een beetje de planeet redden?! Het kan!
Draag jouw steentje bij aan het welzijn van mens en dier, en kom tijdens Antwerpen Autovrij veggie eten op de Grote Markt.

Breng je eigen veggie of vegan picknick mee of maak het jezelf makkelijk en ga langs bij de verschillende vegan foodtrucks en eetstandjes.

Adres
Grote Markt
2000 Antwerpen

Klik hier voor het Facebookevent.

15/09 Hasselt

Hoeraaa! Een nieuwe editie van de Langste Veggietafel Hasselt komt eraan! Ook dit jaar verwennen wij jullie tijdens Autoloze Zondag met lekker, plantaardig eten.

Op 15 september tonen we samen met De Culinaire Ring en enkele Hasseltse restaurants hoe leuk de kleine ring is zonder auto's. Iedereen die wil ontdekken hoe divers en heerlijk de plantaardige keuken is, is welkom op de Groene Boulevard tussen de Maastrichterstraat en de Origin'O.

Wandel ook rond op het marktje, geniet van de live muziek, de workshops en nog veel meer. Welk lekkers en leuks je kan verwachten wordt binnenkort aangekondigd in het event.

Vrije toegang, zonder inschrijving.

Adres
Groene boulevard Hasselt ter hoogte van de Origin'O tot aan de Maastrichterstraat

Klik hier voor het Facebookevent.

28/08/2019

Verticale tabs