Meer dan 600 porties chili voor Willy verkocht!

wrapper2

wrapper

Bedankt om van chili voor Willy mee een succes te maken

Bedankt om van de derde editie van chili voor Willy zo’n succes te maken! We zamelden meer dan 6000 euro in, met 600 porties chili, bonenbrownies en speculaascupcakes. Dit is geweldig! En we haalden ook de lokale pers.

Dikke merci aan ...
... alle lokale vrijwilligers die take aways organiseerden.
... iedereen die een portie chili bestelde en opsmulde.
... alle lokale sponsors die steunden met ingrediënten voor de chili. 
... aan Greenway die heel wat vegan gehakt sponsorde.
... iedereen die een gift deed.

Wat gebeurt er met de opbrengst?

De opbrengst van chili voor Willy gaat naar de werking van EVA vzw. We willen dit geld onder andere gebruiken om meer deelnemers te werven voor de VeggieChallenge. Met 6000 euro kunnen we meer dan 10 000 nieuwe deelnemers werven voor de VeggieChallenge in maart en hen kennis laten maken met de plantaardige keuken. 90% van de deelnemers van de VeggieChallenge eet ook na de challenge meer plantaardig, dus ze veranderen hun eetgewoonten op lange termijn. Zo sparen we het leven van duizenden varkens zoals Willy!

Maar naast de middelen die deze actie opleverde, bracht het ook mensen samen om vegan te koken, wat voor ons ook heel belangrijk is. Want samen eten verbindt. En het toonde ook weer aan hoe makkelijk en lekker het is om plantaardig te koken en eten. Dus merci iedereen, voor deze hartverwarmende actie.

Geen fan van chili, maar wel van Willy?

Je kan nog altijd een gift doen en zo onze werking ondersteunen. Giften vanaf € 40 zijn fiscaal aftrekbaar. Je kan online doneren of overschijven via:
EVA vzw
IBAN: BE53 5230 8011 0153
BIC: TRIOBEBB
Vermeld de mededeling 'gift chili voor Willy'.

06/10/2021

Verticale tabs