Nieuwe kookworkshops!

wrapper2

wrapper

Of je nu een beginnende of een ervaren veggie kok bent, in ons aanbod vindt iedereen zijn gading. Bovendien wordt er in onze kookworkshops niet alleen gekookt, onze kooklesgevers geven je ook praktische tips en informatie over de producten en ingrediënten en verklappen je alle geheimen om makkelijk lekkere veggie maaltijden op tafel te toveren.

We bieden drie verschillende workshops aan: 'Donderdag Veggiedag', 'Verder met Veggie' en 'Veganize it!'
In elk van die workshops worden er andere accenten gelegd.

Donderdag Veggiedagworkshop
Ben je een absolute beginner? Dan is de Donderdag Veggiedagworkshop beslist iets voor jou. Je leert er met de vegetarische producten uit de supermarkt werken zoals veggiegehakt en tofureepjes en je krijgt heel wat praktische tips om thuis zelf makkelijk van je vleesgerechten een veggie versie te maken. Dankzij deze workshop zal het eenvoudiger zijn om af en toe een lekkere vegetarische maaltijd op tafel te toveren voor jou en je gezin.

Verder met Veggie
In deze kookworkshop gaan we een stapje verder dan de Donderdag Veggiedagworkshop. Dit is vegetarisch koken 2.0. We geven je inspiratie om creatiever om te gaan met groenten, peulvruchten en basisproducten zoals tofu, tempeh en seitan. Je leert verschillende inspirerende gerechten klaarmaken en krijgt ook wat uitleg over de gezondheidsaspecten van vegetarische voeding.

Veganize it!
Meer plantaardig eten betekent ook minder kaas, melk en eieren in je maaltijd. Gelukkig zijn de mogelijkheden om zonder zuivel te koken eindeloos. Je leert met plantaardige melk en room werken, maakt kennis met ingrediënten zoals miso en gistvlokken en ontdekt hoe je eieren kunt vervangen in gebak en andere bereidingen.

Inschrijven

03/02/2015

Verticale tabs