Nieuws

Tijdens de Week van de Vrijwilliger (van 27 februari tot 07 maart) zetten we graag alle vrijwilligers in de bloemetjes! Maar misschien is er een andere EVA-vrijwilliger die jij wel eens wil bedanken? Want zeker nu is het meer dan ooit belangrijk om elkaar niet uit het oog te verliezen.

Nieuws - 25 februari '21 - Reacties
Ook verschillende Belgische steden en gemeenten doen mee, ontdek hier of die van jou ook deelneemt!
Nieuws - 23 februari '21 - Reacties
De VeggieChallenge gaat volgende maandag van start. We zien dan ook veel artikels verschijnen over onze campagne, die we samen met ProVeg organiseren.
Nieuws - 23 februari '21 - Reacties
De Belgen zijn meer dan ooit klaar voor de VeggieChallenge in maart samen met An Lemmens en Wim Ballieu. Al meer dan 11.000 mensen schreven zich in.
Nieuws - 22 februari '21 - Reacties
En werk zo samen met duizenden anderen mee aan een betere wereld voor mens en dier.
Nieuws - 21 februari '21 - Reacties
Je hebt het label vast al zien passeren toen je een van je favoriete vegan of veggie producten kocht: het V-Label. De groene V op gele achtergrond valt overal op. Maar wist je dat EVA hiervoor de Belgische verantwoordelijke is? En dat de winst van dit label integraal naar lokale, nationale verenigingen gaan die vegetarisch eten promoten? Om jullie op de hoogte te houden van alle nieuwe lekkernijen die ons label behaalden, maakten we dit nieuwsberichtje aan.
Nieuws - 19 februari '21 - Reacties

Pagina's