Nieuws

Tien dagen lang feesten zonder beesten? EVA zet alle plantbased powerfood & parties tijdens de Gentse Feesten op een rij.
Nieuws - 10 juli '18 - Reacties
*Stoppen Met Vlees* zet je aan het denken. Robert Bridgeman verrast met een scherpe vertelling van zijn diepgaande onderzoek over de vleesindustrie en onze vleesconsumptie.
Nieuws - 9 juli '18 - Reacties
Op Autoloze Zondag wordt het Warandepark in Brussel opnieuw omgetoverd tot Landelijk Brussel. EVA is er dit jaar bij met een volledig vegan dorp. Kom er eten, drinken en laat je informeren over plantaardige voeding.
Nieuws - 5 juli '18 - Reacties
Afgelopen schooljaar gaf EVA 92 kookworkshops in lagere en middelbare scholen over heel Vlaanderen. Zo werden in totaal 1 654 leerlingen ondergedompeld in de wereld van veggie voeding.
Nieuws - 2 juli '18 - Reacties
Kip mag dan wel beter zijn voor je gezondheid dan rood vlees, wat dierenwelzijn betreft zijn kippen er vaak nog erger aan toe dan runderen en varkens. Gelukkig was kip vervangen door plantaardige alternatieven nog nooit zo gemakkelijk. EVA zet alle mogelijkheden op een rijtje.
Nieuws - 18 juni '18 - Reacties
Het is zomer! En dat betekent maar één ding: BBQ! De tijd dat je als veggie of vegan op een barbecue op een blaadje sla moest kauwen, is gelukkig voorbij. De mogelijkheden voor een plantaardig grillfestijn zijn eindeloos. Let's get grillin'!
Nieuws - 14 juni '18 - Reacties

Pagina's