Nieuws

Zaterdag 27 mei organiseerden we naar goede gewoonte onze jaarlijkse Vrijwilligersdag. Het was een goedgevulde dag met leuke activiteiten en enthousiaste gezichten. Benieuwd naar het verslag? Lees dan snel verder.
Nieuws - 5 juni '23 - Reacties
Elke drie maanden valt het bij een heleboel supporters in de bus. Een lente-editie met vooruitblik op het komende jaar, een zomernummer vol culinaire reistips, een gezellige herfsteditie en een eindejaarsnummer vol feestelijk lekkers.
Nieuws - 3 mei '23 - Reacties
Ontdek enkele van onze favoriete lente-producten met het V-Label! Van vegan burgers tot plantaardige desserts, wij hebben enkele geweldige opties samengesteld voor zowel veganisten als flexitariërs.
Nieuws - 24 april '23 - Reacties
Een nieuwe white paper van V-Label onthult dat de meerderheid van de Europese retailers samenwerkt met V-Label voor hun aanbod van plantaardige producten van één van hun private labels. V-Label certificeert wereldwijd meer dan 50.000 producten van meer dan 4.300 licentiehouders en heeft een onbetwistbare marktleiderspositie in verschillende landen.
Nieuws - 17 april '23 - Reacties
Het was een bewolkte maand maart, maar de zon scheen alvast in het bord van de meer dan 6 500 deelnemers van de VeggieChallenge! We blikken graag terug op het prachtig parcours dat we samen met jullie hebben afgelegd.
Nieuws - 7 april '23 - Reacties
Leuven had met bijna 400 inschrijvingen de meeste deelnemers per aantal inwoners en is de beste Veggie Stad 2023. Deinze werd tweede en Mechelen eindigde op de derde plaats.
Nieuws - 3 april '23 - Reacties

Pagina's