Nieuws

Uitgebreid ontbijten is een sociaal gebeuren. En gelukkig maar! Niets is zaliger dan lekker de tijd nemen om te genieten van een gezond (of soms wat minder gezond) ontbijt met vrienden en familie. Staat er binnenkort een ontbijt date gepland, of wil je spontaan iemand verrassen? Voor wie je ook kookt, met deze plantaardige recepten en tips scoor je in elke situatie gegarandeerd punten, ook zonder zuivel!
Nieuws - 28 januari '20 - Reacties
Maak op 1 maart een gezonde start met jouw eigen persoonlijke Challenge. Wij helpen je op weg met gratis tips, recepten en ondersteuning.
Nieuws - 22 januari '20 - Reacties
2020, een jaar dat lang als toekomst in de oren klonk, is eindelijk aangebroken. Een jaar waarin EVA veel te doen en te wachten staat. We geven je graag een “sneak peek” van het jaar van EVA in 2020.
Nieuws - 13 januari '20 - Reacties
Werk jij als kok in de horeca of een grootkeuken, en ben je op zoek naar een geslaagd veggie verhaal? Onze topper Maureen geeft je haar 8 beste tips, om de veggie gerechten tot een goed einde te brengen in jouw keuken.
Nieuws - 17 december '19 - Reacties
EVA maakt de balans op van alweer een geslaagd veggie jaar!
Nieuws - 11 december '19 - Reacties
Spreads, ze zijn hot tegenwoordig. Velt (Vereniging voor Ecologisch Leven en Tuinieren) springt mee op de kar en bracht recent het interessante “Lekker Gesmeerd” uit met diverse vegetarische en vegan spreads.
Nieuws - 10 december '19 - Reacties

Pagina's