Nieuws

Meer tijd thuis doorbrengen = extra tijd om te bakken! Benieuwd hoe je vegan pannenkoeken, tiramisu of cheesecake maakt? Je leert het allemaal met dit gratis boekje. In samenwerking met Céréal.
Nieuws - 20 november '20 - Reacties
De lieve goede Sint is afgelopen weekend met een primeur aangekomen in België: er zijn géén stoute kinderen dit jaar! Vegan lekkernijen voor iedereen!
Nieuws - 17 november '20 - Reacties
Eind oktober stemde het Europees Parlement over de zogenaamde ‘veggieburgerban’, die het gebruik van woorden zoals 'burger' en 'worst' wou verbieden voor plantaardige producten. Het voorstel werd gelukkig weggestemd, maar de voorgestelde verdere beperkingen rond het gebruik van zuivelalternatieven werd helaas wel goedgekeurd. Mag je nu niet meer spreken over ‘sojamelk’? Of ‘vegan kaas’? En Wat met ‘alternatief voor room’? We beantwoorden al jouw vragen hier.
Nieuws - 5 november '20 - Reacties
De vijfde editie van Try Vegan is op 1 november met een knallende start begonnen. De inschrijvingen lopen massaal binnen en de interesse voor vegan neemt opvallend toe. Met meer dan 12.800 deelnemers, is dit nu al een recordeditie!
Nieuws - 3 november '20 - Reacties
De veggieburgerban die het gebruik van woorden zoals 'burger' en 'worst' wou verbieden voor plantaardige producten, is weggestemd door de parlementsleden. Jammer genoeg werden de verdere beperkingen rond het gebruik van zuivelalternatieven wel goedgekeurd.
Nieuws - 23 oktober '20 - Reacties
De kookworkshops van EVA zijn terug, deze keer in een online jasje! Wil jij graag nieuwe plantaardige gerechten leren maken? Of wat dacht je van heerlijke desserts om je vingers van af te likken? Ontdek samen met ons hoe gevarieerd plantaardig eten wel kan zijn.
Nieuws - 22 oktober '20 - Reacties

Pagina's