Nieuws

Zomer! Tijd om gezellig samen te barbecueën. En daar heb je geen vlees voor nodig. Ontdek hier veggie recepten die altijd werken en belangrijke tips om een succes te maken van een barbecue zonder vlees of vis.
Nieuws - 7 juli '20 - Reacties
Zin om erop uit te trekken maar niet te ver weg? Ook ons kleine landje heeft een heleboel unieke, vegan friendly plekjes om te bezoeken. Dit zijn onze favorieten in Vlaams-Brabant.
Nieuws - 1 juli '20 - Reacties
Zin om er op uit te trekken maar niet te ver weg? Ook ons klein landje heeft een heleboel unieke, vegan friendly plekjes om te bezoeken. Dit zijn onze favorieten in Brussel.
Nieuws - 30 juni '20 - Reacties
Giften aan EVA vanaf 40 euro per jaar zijn al langer fiscaal aftrekbaar. Maar in 2020 recupereer je nu 60% (i.p.v. 45 %) van je gift via de belastingen.
Nieuws - 26 juni '20 - Reacties
Zin om erop uit te trekken maar niet te ver weg? Ook ons klein landje heeft een heleboel unieke, vegan friendly plekjes om te bezoeken. Dit zijn onze favorieten in West-Vlaanderen.
Nieuws - 22 juni '20 - Reacties
Zin om er op uit te trekken maar niet te ver weg? Ook ons klein landje heeft een heleboel unieke, vegan friendly plekjes om te bezoeken. Dit zijn onze favorieten in Oost-Vlaanderen.
Nieuws - 19 juni '20 - Reacties

Pagina's