Nieuws

Op 29, 30 en 31 juli kan je genieten op de eerste editie van Vegamping. Een vegan festival met onder andere gastsprekers en lekkere foodstandjes. Vanuit EVA mogen we een kortingscode geven waardoor jij 10% korting krijgt op je weekendticket!
Nieuws - 12 mei '22 - Reacties
Op zondag 8 mei is het weer Moederdag. De dag waarop we alle mama’s in de watten leggen. En wat is er dan leuker dan samen met je mama lekker te brunchen of lunchen? Wij zetten enkele adresjes op een rijtje die voor jouw perfecte zondag zorgen.
Nieuws - 26 april '22 - Reacties
Ook dit jaar was de VeggieChallenge in maart een groot succes. Ontdek hier de resultaten van onze bevraging bij de Belgische gezinnen.
Nieuws - 14 april '22 - Reacties
Wij zijn al helemaal klaar voor de paasbrunch dit weekend! Want ook als je veggie of plantaardig eet kan je volop genieten van deze feestdag. We geven je graag een overzicht van onze favoriete V-Label producten voor Pasen. En dan hebben we het zeker niet alleen over chocolade, maar allerlei lekkers voor op de paastafel.
Nieuws - 11 april '22 - Reacties
Hasselt had met bijna 600 inschrijvingen de meeste deelnemers per aantal inwoners en is de beste Veggie Stad 2022.
Nieuws - 31 maart '22 - Reacties
Ook tijdens de vierde week konden we weer genieten van warme lentedagen, zomerse recepten en leerrijke activiteiten. Ontdek hier hoe de vierde week van de VeggieChallenge verliep.
Nieuws - 29 maart '22 - Reacties

Pagina's