Nieuws

*EVA vzw organiseerde samen met ProVeg International voor het eerst een VeggieChallenge in België. Deze campagne begeleidde Belgen om in de maand maart minder vlees te eten. De deelnemers konden zelf kiezen of ze voor dertig dagen veggie of voor vleesvrije dagen gingen. En dat was een succes! Enkele cijfers op een rijtje.*
Nieuws - 1 april '20 - Reacties

EVA ondersteunt jou graag in deze bizarre periode, geef hier je input!

Nieuws - 31 maart '20 - Reacties
Voor velen ziet het leven er de laatste tijd heel anders uit. Om te voorkomen dat het coronavirus zich te snel verspreidt, spendeert iedereen zoveel mogelijk tijd thuis. Wij weten dat dat niet voor iedereen even evident of gemakkelijk is. Daarom lijsten we hier onze beste tips op. Van tips tegen de verveling (van jezelf én je kinderen), naar tips over hoe je je lokale horecazaken kan steunen.
Nieuws - 25 maart '20 - Reacties
Door de coronacrisis zijn de kookworkshops in de maand maart afgelast. Omdat we jullie toch niet op jullie honger willen laten zitten, helpen we je graag verder met digitale tips. Op deze zeven youtubekanalen vind je de lekkerste recepten en het beste advies over plantaardig en veggie koken.
Nieuws - 23 maart '20 - Reacties
Heb je zin om te kokkerellen en eens wat nieuwe recepten uit te proberen? Misschien ben je op zoek naar wat extra inspiratie? Ontdek deze 8 verrukkelijke veggie en vegan kookboeken.
Nieuws - 19 maart '20 - Reacties
Vanaf maandag 23 maart hoor je een week lang EVA's Boodschap van Algemeen Nut op verschillende radiozenders. 'Veggie is het nieuwe normaal' is de insteek van de radiospot ingesproken door Clara Cleymans en Gene Bervoets.
Nieuws - 18 maart '20 - Reacties

Pagina's