Nieuws

PlusChaud werd opgericht door een groepje jongeren die strijden voor een beter klimaat. Ze willen het protest dat op straat werd gevoerd tijdens de klimaatmarsen verder zetten in het dagelijkse leven. PlusChaud wil meer zijn dan alleen maar een kledingmerk. Ze willen geëngageerde jongeren verenigen en samen zorgen voor een betere toekomst.
Nieuws - 11 juni '19 - Reacties

Donderdag 6 juni 2019 lanceren Bond Beter Leefmilieu en EVA vzw het nieuwe bedrijfsnetwerk: Next Food Chain.

Nieuws - 5 juni '19 - Reacties
Onze oceanen verstikken langzaam maar zeker in plastic. #MeiPlasticvrij roept consumenten op zelf actie te ondernemen door geen producten in wegwerpplastic te kopen. Dat is belangrijk, maar als we écht iets voor de vissen willen betekenen, moeten we ook de grootschalige visvangst in vraag durven te stellen.
Nieuws - 29 mei '19 - Reacties
De zomer staat voor de deur en dat betekent maar één ding: BBQ-tijd! Sla aan het grillen in onze kookworkshops of ga aan de slag met onze vegan BBQ-gerechten. Laat je het zware werk liever aan een ander over? Dan zijn onze BBQ events in Gent, Aalst en Limburg meer iets voor jou.
Nieuws - 22 mei '19 - Reacties

De Académie royale de Médecine de Belgique zegt dat veganisme uitgesloten is voor kinderen. Blijkbaar gebeurt het dat ziekenhuizen ondervoede en graatmagere kinderen over de vloer krijgen, waarbij een puur plantaardige voedingswijze de oorzaak is. Wanneer artsen aan de alarmbel trekken over veganistische kinderen moeten we dat signaal ernstig nemen. Toch zijn ook een aantal kanttekeningen op hun plaats.

Nieuws - 22 mei '19 - Reacties
Carrefour doet mee aan Donderdag Veggiedag en geeft elke donderdag 20% korting op de veggie producten in de koeltoog.
Nieuws - 10 mei '19 - Reacties

Pagina's