Ontdek de Japanse smaakmakers van Lima

wrapper2

wrapper

Smaakmakers

Wist je dat in Japan het uitzicht van een gerecht bijna net zo belangrijk is als de smaak? Japanse condimenten zijn als een palet van smaken en kleuren die de ‘final touch’ geven in je bord. Zo worden je gerechten nóg mooier en lekkerder. Hier zijn een paar onmisbare producten die je altijd kan gebruiken!

Tamari en Shoyu sojasaus
Tamari en Shoyu zijn twee heel bekende Japanse sojasauzen. Tamari is een sojasaus met een sterke smaak. Tamari van goede kwaliteit is een zuivere sojasaus en is dus glutenvrij. Shoyu is dan weer een mengeling van soja en tarwe en heeft een mildere smaak.

Miso
Miso is een pasta van gefermenteerde soja die in het Verre Oosten al 1300 jaar wordt gebruikt om gerechten op smaak te brengen. Miso is ook bekend om zijn hoge eiwitgehalte. Het is een goede basis voor soepen en sauzen. Je kan het ook gebruiken bij groenten, in dressings, in spreads en zelfs in desserts!

Klik en ontdek hier nog meer Japanse producten.

Ontdek onze collectie Japanse gerechten!

17/06/2021

Verticale tabs