Plantaardige paasbrunch

wrapper2

wrapper

Zondag is het weer zo ver: Pasen! Misschien ziet jouw Pasen er dit jaar een beetje anders uit door de coronacrisis maar dat wil niet zeggen dat er geen plaats is voor een heerlijke paasbrunch. Hier lijsten we enkele plekken op waar je terecht kan voor je vegan paasbrunch.

Gewoon.Anders
Bij Gewoon.Anders in Gent vind je zowel een paasontbijt met onder andere een croissant, een sandwich met vegan ".eiier.salade" en een donut als paasbrunch, met een pannenkoek, vogelnestjes, een bladerdeeghapje en nog veel meer. Bestellen kan nog tot donderdag 9 april tot 14u. Het menu kan zowel geleverd als afgehaald worden op Pasen én Paasmaandag. De prijs voor het ontbijt bedraagt 11 euro per persoon, de brunch kost 25 euro per persoon.

Yasai
Gentenaars kunnen ook terecht bij Yasai. Wie het extra feestelijk wil, kan er naast de brunchbox ook een boeketje bloemen bestellen van Into The Wild. De brunchbox kost 25 euro, de brunchbox met het boeket bloemen bedraagt 35 euro.

Madam Bakster
De mensen in Gent hebben geluk, want ook Madam Bakster bied brunchboxen en bak-het-zelf boxen aan. De bak-het-zelf- en granolaboxen zijn trouwens ook beschikbaar via de post in de rest van Vlaanderen.

De Broers van Julienne
Bij De Broers van Julienne in Antwerpen bestel je geen Brunch maar wel Lunch of Diner. Op het menu staan onder andere een broccolisoepje met quinoa en munt, een aspergekroketje en Napolitaanse rijsttaart. Afhalen kan op 11 april tussen 11u en 19u30. De prijs per persoon bedraagt 25 euro.

TeaBoon
Antwerpenaars kunnen ook terecht bij TeaBoon voor een basic brunch (50 euro) of een deluxe brunch (60 euro). Als je een van deze brunches bestelt, kan je rekenen op onder andere huisgemaakte spreads, scones, chocolade, muesli, granola, thee en cava.

PEAS
Cinnamon rolls bij je paasbrunch? In Hasselt kan je die nog tot vrijdagavond bestellen bij PEAS. Op 11 april kan je ze dan tussen 12u en 17u afhalen.

Paaseitjes
Niet op zoek naar een brunch maar naar paaseitjes of andere vegan chocolade? Neem eens een kijkje bij Wonderland Cakes, Loulou's Chocolate of Confiserie Jonas

Zelf koken
Meer zin om zelf je paasbrunch te bereiden? Hier vind je alvast inspiratie voor je eigen vegan paasbrunch.

08/04/2020

Verticale tabs