Professionals

Op zoek naar nieuwe veggie gerechten op maat van foodprofessionals? EVA/ProVeg ontwikkelde 15 nieuwe recepten, speciaal voor grootkeukens. Van ovenschotels, wokschotels en soepen tot desserts, dranken en boterhambeleg. We creëerden de afgelopen jaren meerdere collecties met grootkeukenrecepten, je leest er hier alles over.
Professionals - 1 augustus '22 - Reacties
Misschien ben je ons op 1 en 2 juni wel tegengekomen op de JAVA Foodservice Vakbeurs in de Brabanthal in Leuven. Het EVA-team gaf er een voorproefje van onze begeleidingen aan food professionals. Daarnaast waren er heel wat veggie en vegan producten op de beurs te ontdekken met producttastings en workshops door tal van partners.
Professionals - 16 juni '22 - Reacties
Broer en zus Maxime en Julie namen de slagerij van hun ouders over en maakten er een volledige veggie en vegan traiteurszaak van. Een uniek verhaal, waar wij graag meer over horen. Julie ontvangt ons met veel plezier in DELI 86 in Knokke om ons een blik achter de schermen te geven.
Professionals - 27 mei '22 - Reacties
EVA wil food professionals graag tonen dat veggie koken helemaal niet duur hoeft te zijn. Dankzij onze tips en tricks houd je de foodcost van je gerechten laag, zonder in te boeten op smaak en kwaliteit. Bovendien stelden we een prijsoverzicht op waarin we de prijs van vlees en vleesvervangers met elkaar vergelijken. Dit kan je ondersteunen bij het kiezen van de juiste vleesvervanger.
Professionals - 5 april '22 - Reacties
De resultaten van ons nieuwe iVOX onderzoek zijn bekend! Hieruit blijkt dat plantaardige voeding een blijvertje is, gezien de vleesconsumptie in België verder blijft dalen. Dit biedt ook kansen voor food professionals.
Professionals - 3 maart '22 - Reacties
Het is zover! De VeggieChallenge@work ging op 1 maart van start. Benieuwd naar de deelnemende bedrijven? Je leest er hier alles over.
Professionals - 3 maart '22 - Reacties

Pagina's