Professionals

Bijna de helft van de lagere scholen biedt nooit voedzame plantaardige vleesvervangers aan. Dat blijkt uit een groot onderzoek in opdracht van het Vlaams Agentschap Zorg en Gezondheid naar het preventief gezondheidsbeleid bij Nederlandstalige scholen in Vlaanderen en Brussel.
Professionals - 1 juni '21 - Reacties
EVA maakte een handig overzicht van de beste vleesvervangers voor restaurants en grootkeukens
Professionals - 6 mei '21 - Reacties
In een nieuw rapport geeft de Hoge Gezondheidsraad haar advies over vegetarisch en veganistisch eten. Volgens de raad heeft een plantaardig dieet voordelen, maar is variatie belangrijk. Veganistisch eten wordt afgeraden voor zuigelingen en peuters onder de drie jaar en bij zwangere vrouwen en moeders die borstvoeding geven. EVA reageert.
Professionals - 28 april '21 - Reacties
Het Departement Omgeving lanceert op 26 april 2021 samen met Vlaams minister van Omgeving Zuhal Demir en 64 partners, onder wie EVA, de ‘Green Deal Eiwitshift op ons bord’. Next Food Chain, het bedrijvennetwerk waar EVA een trekkersrol in speelt, is een van de initiatiefnemers.
Professionals - 28 april '21 - Reacties
We moeten het jullie niet uitleggen: take away is nu vaak de enige optie voor de meeste grootkeukens en restaurants. Lunchgerechten zoals belegde broodjes en wraps hebben daar een groot aandeel in. EVA wil jullie daarom nog wat extra inspiratie bieden voor veggie alternatieven. Want met een smaakvol veggie aanbod, vergroot je je publiek! Hoe pak je het aan?
Professionals - 14 april '21 - Reacties
In EVA’s gloednieuwe digitale gids Veggie Voor Chefs leer je alles wat je als chef moet weten om lekker, makkelijk én betaalbaar plantaardig te koken.
Professionals - 4 november '20 - Reacties

Pagina's