Professionals

EVA wil food professionals graag tonen dat veggie koken helemaal niet duur hoeft te zijn. Dankzij onze tips en tricks houd je de foodcost van je gerechten laag, zonder in te boeten op smaak en kwaliteit. Bovendien stelden we een prijsoverzicht op waarin we de prijs van vlees en vleesvervangers met elkaar vergelijken. Dit kan je ondersteunen bij het kiezen van de juiste vleesvervanger.
Professionals - 5 april '22 - Reacties
Wij beantwoordden alle vragen rond gezondheid waar food professionals vaak mee kampen in de veggie keuken. Zijn veggie of plantaardige maaltijden wel geschikt voor ouderen en kinderen? En zijn vleesvervangers eigenlijk wel gezond? Je vindt hier het antwoord op al je vragen.
Professionals - 31 maart '22 - Reacties
De resultaten van ons nieuwe iVOX onderzoek zijn bekend! Hieruit blijkt dat plantaardige voeding een blijvertje is, gezien de vleesconsumptie in België verder blijft dalen. Dit biedt ook kansen voor food professionals.
Professionals - 3 maart '22 - Reacties
Het is zover! De VeggieChallenge@work ging op 1 maart van start. Benieuwd naar de deelnemende bedrijven? Je leest er hier alles over.
Professionals - 3 maart '22 - Reacties
Voor de komende drie jaar verlengden EVA en Sodexo hun samenwerking. Op die manier zal het veggie en vegan aanbod verder kunnen uitbreiden. EVA en Sodexo zullen nauw samenwerken om klanten te sensibiliseren en om chefs te begeleiden in de keuken.
Professionals - 1 maart '22 - Reacties
Het is bijna zover: de VeggieChallenge! Ook jouw bedrijf en werknemers kunnen de uitdaging aangaan om meer veggie en vegan te eten in maart. Doe je ook mee?
Professionals - 24 januari '22 - Reacties

Pagina's