Professionals

Het Europees Parlement stemt in oktober over een wettelijk verbod op populaire productnamen zoals ‘veggieburger’ en ’vegan worst’.

Professionals - 10 september '20 - Reacties
De Europese consument mist plantaardige kaas, kant-en-klaarmaaltijden, vis en alternatieven voor eieren het meest. Dat biedt kansen voor de plantaardige sector. Dit blijkt uit een groot nieuw onderzoek onder meer dan 6000 consumenten. In het onderzoek werden 6.221 consumenten gevraagd naar hun ervaring met het kopen en consumeren van plantaardige producten. De respondenten komen uit negen Europese landen, waaronder België.
Professionals - 30 juni '20 - Reacties
Je hebt het label vast al zien passeren toen je een van je favoriete vegan of veggie producten kocht: het V-Label. De groene V op gele achtergrond valt overal op. Maar wist je dat EVA hiervoor de Belgische verantwoordelijke is? En om jullie op de hoogte te houden van alle nieuwe lekkernijen die ons label behaalden, maakten we dit nieuwsberichtje aan.
Professionals - 19 mei '20 - Reacties
We’re Smart®, dé referentie in de culinaire wereld van groenten, maakte op 4 mei het Beste Vegetarische en Beste Veganistische Restaurant van het jaar bekend. Bekijk hier de winnaars.
Professionals - 4 mei '20 - Reacties

Wie worden de beste veggie en vegan restaurants ter wereld?

Professionals - 28 april '20 - Reacties

Pagina's