Save the date!

wrapper2

wrapper

Op 21 en 22 oktober komt VeggieWorld naar België! Kruis dit weekend zeker aan in je agenda want het belooft een geweldige eerste editie in Brussel te worden.

In 2011 startte VeggieWorld met 21 exposanten op één locatie. In 2017 tellen we maar liefst 15 VeggieWorlds in 8 landen, met meer dan 1.400 exposanten en 140.000 bezoekers. En 2017 is ook het jaar dat VeggieWorld voor het eerst naar België komt en daar zijn we heel blij mee. De beurs is volledig plantaardig en wil mensen inspireren om meer plantaardig te eten.

De beurs is ideaal voor iedereen die nieuwe producten wil leren kennen. Verschillende standhouders laten je proeven van hun plantaardig aanbod en je maakt kennis met cosmetica, schoenen en mode die helemaal vrij zijn van dierlijke producten.

Je kunt ook gewoon lekker vegan eten bij verschillende standhouders met invloeden vanuit de hele wereld.

Of woon een van de boeiende lezingen of inspirerende kookdemo's van topchefs bij.

Houd de Facebookpagina van VeggieWorld Brussel in de gaten en de EVA website, daar kom je op tijd alles te weten over VeggieWorld.

Heb je zelf een zaak met vegan producten en wil je als standhouder aanwezig zijn op de beurs? Laat het dan weten aan anna@veggieworld.be en zij helpt je graag verder.

10/02/2017