Schuif aan bij de Langste Veggietafels in Mechelen & Antwerpen

wrapper2

wrapper

Langste Veggietafel Mechelen

Op woensdag 14 september kun je vanaf 17.30 uur aanschuiven aan de Langste Veggietafel op de Grote Markt in Mechelen. Ter plekke kan je iets kopen aan de vele kraampjes van de Mechelse horeca. Die voorzien heerlijke maaltijden en desserts om vingers en duimen bij af te likken. Katie Siren zorgt voor extra gezelligheid en ambiance met haar muziek. Voor de kleinsten is er kinderanimatie van Circulito.

In 2010 vond de eerste Langste Veggietafel plaats in Mechelen: een vegetarische en afvalarme picknick om de Mechelaars warm te maken om vlees en vis voor minstens 1 dag per week geen vlees of vis te eten en plantaardig lekkers te ontdekken. Waar er tijdens de eerste editie nog op het laatste moment extra stoelen en tafels aangesleept moesten worden wegens onverwacht succes, is de Langste Veggietafel ondertussen uitgegroeid tot een vaste waarde. Het is een echt familiegebeuren geworden en ieder jaar komen er een duizendtal Mechelaars, jong en oud, samen op de Grote Markt om er te genieten van veggie lekkers.

Meer info vind je hier.

Langste Veggietafel Antwerpen

Op zondag 18 september is er de Langste Veggietafel in Antwerpen. Van 12 tot 17 uur wordt de Grote Markt er omgetoverd tot een plantaardig paradijs. Breng je veggie picknick mee of maak er een potluck van met familie of vrienden. Je kan je ook laten verrassen door plantaardig lekkers te kopen bij een van de foodtrucks.

Dit jaar is er ook een inhoudelijk programma met verschillende sprekers en kookdemo's. Houd het facebookevent in de gaten voor updates met het programma.

En dat is nog niet alles. Ter gelegenheid van de Langste Veggietafel in Antwerpen organiseert Lisa van Nom Eat een speciale mini Vegan Food Tour. Ga mee op culinaire wandeling en ontdek in een uurtje enkele veganfriendly topadresjes! Je krijgt overal ook iets lekkers om te eten. Je kan kiezen tussen de tour van 12u30-13 uur of 13u45-14u45 (beide tours zijn hetzelfde).
Kostprijs: 38 euro (inclusief eten op ieder adresje)

Meer info en reserveren kan hier.

17/08/2022

Verticale tabs