SPELREGELS - VEILIGE VEILING

wrapper2

wrapper

---SPELREGELS ONLINE VEILING---

Door deel te nemen aan de online veiling, ga je akkoord met volgende spelregels.

  1. De online veiling loopt van maandag 1 juni vanaf 10 uur tot zaterdag 6 juni tot middernacht.

  2. Als je op een item biedt en je bent de hoogste bieder, moet je ook effectief dat bedrag betalen. Je krijgt het rekeningnummer door indien jij de hoogste bieder bent. We sturen dan een bericht naar het profiel waarmee jij geboden hebt, houd dus je 'berichtverzoeken' in de gaten.

  3. De items worden opgehaald in Gent (behalve indien anders vermeld) en bonnen kunnen opgestuurd worden met de post, ben je de hoogste bieder? Dan spreken we na afloop van de veiling verder af.

  4. Vooraleer te bieden op een item lees je eerst de volledige omschrijving. Je respecteert het beginbod en de minimale stijging per bod. Indien je dit niet doet, wordt je bod verwijderd.

  5. Heb je een item op het oog dat je interesseert? Plaats het beginbod of verhoog het voorgaande bod minstens met het aangeduide bedrag.

  6. Sommige items worden meerdere keren geveild. Je bod verhogen is dan pas nodig als het aantal exemplaren overschreden wordt. Als er bijvoorbeeld 3 items geveild worden, moet de vierde persoon zijn bod te verhogen. De exemplaren worden in de eerste plaats verkocht aan de hoogste bieder(s) en vervolgens aan degene die als eerste geboden heeft.

BIED MEE!

Bied via Facebook mee op onze Veilige Veiling.

29/05/2020

Verticale tabs