SPELREGELS - VERY INTERSTING DINNERS

wrapper2

wrapper

---SPELREGELS VERY INTERSTING DINNERS---

Door deel te nemen aan de veiling van de Very Interesting Dinners, ga je akkoord met volgende spelregels.

  1. De veiling van de Very Interesting Dinners (VID) loopt van vrijdag 29 mei vanaf 10 uur tot woensdag 3 juni om 16 uur. Wacht dus niet om je bod te plaatsen!

  2. Het startbedrag voor een VID bedraagt € 50. Verhoog je bod telkens met minstens € 10. Bieden doe je door een reactie te plaatsen onder de foto van de VID naar keuze.

  3. Als je op een VID biedt en je bent de hoogste bieder, moet je ook effectief dat bedrag betalen. Je krijgt het rekeningnummer door indien jij de hoogste bieder bent. We sturen dan een bericht naar het profiel waarmee jij geboden hebt, houd dus je 'berichtverzoeken' in de gaten.

  4. Vooraleer te bieden op een VID item lees je eerst de volledige omschrijving. Je respecteert het beginbod en de minimale stijging per bod. Indien je dit niet doet, wordt je bod verwijderd.

  5. Heb je een VID op het oog dat je interesseert? Plaats het beginbod of verhoog het voorgaande bod minstens met het aangeduide bedrag.

  6. De VID met Murielle Scherre en Leen Van den Neste is voor 3 personen. Hieraan kunnen de 3 hoogste bieders deelnemen.

  7. Het uur voor de Very Interesting Dinners wordt overeengekomen met de hoogste bieder. De datum is wel al vastgelegd en telkens vermeld per etentje.

  8. Voor de VID hebben we van de hoogste bieder de adresgegevens nodig op woensdag 3 juni voor 17 uur. Dit voor de levering van de maaltijd van Ekomenu. Houd je 'berichtverzoeken' dus in de gaten.

  9. Voor de VID ontvangt de hoogste bieder om maandag 8 juni tussen 11 en 20 uur een maaltijdbox van Ekomenu met alle ingrediënten voor een plantaardige maaltijd voor 2 personen. Zorg dus dat er iemand aanwezig is om deze maaltijdbox in ontvangst te nemen.

BIED MEE!

Bied via Facebook mee op onze Very Interesting Dinners.

29/05/2020

Verticale tabs